Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A hajókötél nem szigetel

Hajóbár ZalakarosHajóbár Zalakaros a térképen

Átlagos 2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. november 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Karos Spa Hotelen belül a wellness részleg bejárata előtt üzemelő bár, ahol nemcsak inni, de enni is lehet. A szálláscsomagokhoz kapcsolódó svédasztalos reggelit és vacsorát nem itt, hanem az Éden Étteremben lehetett elfogyasztani, itt a Hajóbárban leginkább ebédet ettek a vendégek, vagy azon kevesek a vacsorát is, akik nem félpanzióra fizettek be.
Az elhelyezkedés nem túl szerencsés, gyakorlatilag egy átjáróház a fürdő felé. Elválasztófal nincs, csak egy hajókötél van kihúzva derékmagasságba az asztalok mellett, hogy ide ne járkáljanak be a papucsos, fürdőköpenyes strandolók.
Az ebédhez a levest önkiszolgáló rendszerben lehet kimerni a közös pultnál a bekészített csészékbe. Nem volt túl praktikus és higiénikus sem, hogy a csigatészta is ki volt csak úgy rakva fedetlenül a pultra, miközben onnan pár centire jöttek-mentek el az emberek.
Az italkínálat alapvetően kommersz, sörben Soproni, Gösser, Erdinger, kézműves sört nem tartottak. A borok decije 500 Ft körül kezdődött. Környákbeli zalai borokból külön itallapot állítottak össze (Bezerics, Dóka Éva, Veress Pincészetek).
A személyzet közönyös, gépies. Úgy láttuk, vetésforgóban a nagy étterem pincérei vannak ide is beosztva, persze itt kisebb létszámban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Hajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - Étel/italHajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - MosdóHajóbár Zalakaros - Külső képHajóbár Zalakaros - MosdóHajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - Étlap/itallapHajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - BelsőHajóbár Zalakaros - Étlap/itallapHajóbár Zalakaros - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.06.30-ig
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval