Feleségemmel és ismerősünkel érkeztünk a borozoba,hármasban.Alkoholmentes sört üdítőket kértünk,ételt 1 adag kacsacombot,sült oldalas tarjával,valamint 1adag rántott húst.
Sajnos a kacsacombot és káposztát hidegen hozták és erősen füstős volt.
A sült oldalas és tarja nagy adag csont volt.Fizetéskor jeleztük a problémákat,amit a pincér flegmán azt válaszolta mért nem szóltunk akkor meg melegítették volna,a tarjáért fél árat számol,2ört számolt,a másodikat tényleg rendeltem de nem hozták ki.Szerintem a vendéglátás alapja,hogy az ételt melegen hozzák ki,és az udvarias kiszolgálás is.
Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Laca 5626 felhasználót?
2018. november 12. - Kilátó Borozó válasza Laca 5626 értékelésére:
Üdvözlöm!
Teljesen jogos az elégedetlensége.Pincérként én is a placcon dolgoztam csak az alsó részen.Nekem annyit mondott a kolléganő ,hogy kevés volt az oldalas és a tarja adagja és számolhat-e fél áron.Természetesen jóvá hagytam de ilyen esetben tényleg lehetőség lett volna még rakni rá mert a spahelton volt.Ugyanakkor azt is elhiszem,hogy nem volt elég forró az étel mert valószínűleg nem a közepét szedték (pedig sokszor mondtam már nekik).A kolléga nő már nem dolgozik nálunk mert több probléma is volt vele.Természetesen rendezem a sörét is ha erre jár.Nem jellemzők ezek a hibák de sajna elöfordul ilyen is.A felszolgálóink már sokkal jobb szakemberek azóta.Elnézését kérem és keressen bizalommal.Azt gondolom nem ez a reális kép rólunk és reméljük sikerül bebizonyítanunk önnöknek is ennek az ellenkezőjét és hasonlóan értékelnek minket mint a többi vendégünk.
Tisztelettel:
Demeny Zsolt és Szilvi
Demény Zsolt, tulajdonos
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Itt lehet megkóstolni a legfinomabb kemencés kacsacombot. Ízesen fűszeres, porhanyós, ahogy kell. A többi étel is finom volt.
Csak gratulálni tudok az állandó magas minőségért a Kilátó borozó tulajdonosának és az egész csapatának.
Ha tehetjük, minden évben meglátogatjuk, és nem csalódtunk még...
Zalakarosi nyaralásunk során megmásztuk a felújított kilátót, és utána a kilátó melletti étterembe tértünk be. A helyi ínyencségnek számító aludttejes prószát kóstoltuk, ami nagyon finom lett. Főételt a szállodai félpanzió miatt nem akartunk enni, a szomszédos asztalokhoz hatalmas adagok...