Laca 5626: Május végi este. - Kilátó Borozó Zalakaros

Kilátó Borozó Zalakaros értékelése
1. helyezett a 27 zalakarosi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Május végi este.

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 11.
Feleségemmel és ismerősünkel érkeztünk a borozoba,hármasban.Alkoholmentes sört üdítőket kértünk,ételt 1 adag kacsacombot,sült oldalas tarjával,valamint 1adag rántott húst.
Sajnos a kacsacombot és káposztát hidegen hozták és erősen füstős volt.
A sült oldalas és tarja nagy adag csont volt.Fizetéskor jeleztük a problémákat,amit a pincér flegmán azt válaszolta mért nem szóltunk akkor meg melegítették volna,a tarjáért fél árat számol,2ört számolt,a másodikat tényleg rendeltem de nem hozták ki.Szerintem a vendéglátás alapja,hogy az ételt melegen hozzák ki,és az udvarias kiszolgálás is.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Laca 5626 felhasználót?    Igen

2018. november 12. - Kilátó Borozó válasza Laca 5626 értékelésére:
Üdvözlöm!
Teljesen jogos az elégedetlensége.Pincérként én is a placcon dolgoztam csak az alsó részen.Nekem annyit mondott a kolléganő ,hogy kevés volt az oldalas és a tarja adagja és számolhat-e fél áron.Természetesen jóvá hagytam de ilyen esetben tényleg lehetőség lett volna még rakni rá mert a spahelton volt.Ugyanakkor azt is elhiszem,hogy nem volt elég forró az étel mert valószínűleg nem a közepét szedték (pedig sokszor mondtam már nekik).A kolléga nő már nem dolgozik nálunk mert több probléma is volt vele.Természetesen rendezem a sörét is ha erre jár.Nem jellemzők ezek a hibák de sajna elöfordul ilyen is.A felszolgálóink már sokkal jobb szakemberek azóta.Elnézését kérem és keressen bizalommal.Azt gondolom nem ez a reális kép rólunk és reméljük sikerül bebizonyítanunk önnöknek is ennek az ellenkezőjét és hasonlóan értékelnek minket mint a többi vendégünk.
Tisztelettel:
Demeny Zsolt és Szilvi
Demény Zsolt, tulajdonos
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Kilátó Borozó Zalakaros
Cím
8749 Zalakaros
Kilátó út 44.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. augusztus 21.
Itt lehet megkóstolni a legfinomabb kemencés kacsacombot. Ízesen fűszeres, porhanyós, ahogy kell. A többi étel is finom volt. Csak gratulálni tudok az állandó magas minőségért a Kilátó borozó tulajdonosának és az egész csapatának. Ha tehetjük, minden évben meglátogatjuk, és nem csalódtunk még...

2020. június 10.
Zalakarosi nyaralásunk során megmásztuk a felújított kilátót, és utána a kilátó melletti étterembe tértünk be. A helyi ínyencségnek számító aludttejes prószát kóstoltuk, ami nagyon finom lett. Főételt a szállodai félpanzió miatt nem akartunk enni, a szomszédos asztalokhoz hatalmas adagok...

2019. augusztus 31.
Barátságos kiszolgálás, finom bőséges adagok! Aki Zalakaroson jár feltétlen térjen be ide.