2015. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 29.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Korábban még nem jártunk ebben az étteremben, most viszont nagyon rossz tapasztalataink voltak:
1. Egy pincér dolgozott csupán, kb 30 asztalra
2. Üditőből nem a kért méretet kaptuk
3. Kártyával nem lehet fizetni
4. A kért leves egyszerűen el lett felejtve, újbóli 15 perc várakozás
5. Kiderült, a kért helyett csak 1 (!) pizzára elegendő alapanyag van
6. A kért pizza rendelésünk elsikkadt, 40 perc után még 30 perc várakozás, de legalább azért nem számolt fel semmit a pincér
7. A pizza tocsogott az olajban, nem volt átsütve
8. Összességében igen magasak az árak, napi menü 1350 Ft-tól felfelé, az adag nagyon kevés, a pizza pedig 1300-tól, de az átlagos méretű
Én ezt a helyet senkinek nem ajánlom !
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Kicsi Rigó Étterem & Pizzéria további értékelései
2023.11.18gyerekekkel
![]()
Zalakarosra megérkezve, első ebédünk helyszíne lett a Kicsi Rigó, amelyet már előre kinéztem otthonról. A szállásunkat még nem lehetett elfoglalni, ebédidő is lett, meg is éheztünk, így adta magát, hogy mi legyen a program a várakozás idejére: evés. A központi sétányon jobbról a 2. egység a Rigó....
2022.09.11a párjával
![]()
Több mint 1 óra alatt sem készült el az ebédünk. Közben sok utánunk érkezőt kiszolgáltak. A reklamációra egy válaszuk volt,hogy ez étterem, itt várni kell.Én azért megyek étterembe, mert éhes vagyok, nem azért,hogy várakozzak. Még egy előételt sem kínálnak..
2019.06.19gyerekekkel
![]()
Zalakaroson töltöttünk el egy hétvégét, ezért kerestünk egy helyet, ahol finomat tudunk enni még a szállás elfoglalása előtt. Az ittjartam.hu oldalon kerestünk éttermet és olvastuk, hogy nagyon oda kell figyelni, hogy hová ülünk be :) Felkerestük a Kicsi Rigó éttermet és nagyon elégedettek...
42.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel