Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Árban nyerő kisvendéglő

Sziget Étterem ZalakarosSziget Étterem Zalakaros a térképen

2023. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. november 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyszerű, kifőzde hatású vendéglő a MenDan Hotel mögött, a Termáltó közelében. Nyáron, illetve a hideg idő beálltáig még ősszel is működik a teraszuk. Furcsa volt belépve, hogy a benti részben alig voltak asztalok, nagy üres tér fogadott, majd csak pár asztal volt a falak mentén elhelyezve, talán előző nap valami táncos rendezvény volt itt, amihez kellett a szabad hely? Szóval emiatt egy kicsit sivár volt az összhatás és nem túl megnyerő a hangulat, mondjuk, nem éppen egy romantikus vacsorahelyszín.
Egy családi vállalkozásnak tűnik a hely, a középkorú pincér/főnök úriember kedves, készséges, szolgálatkész és nagyon aktív volt. Az étlap egyszerűbb, ismert magyaros és nemzetközi ételekből áll, és azt hiszem, itt tapasztaltuk Zalakaroson belül a legkedvezőbb árakat.
Az 5 levesből 4 ezer Ft alatti áron, kb. tucatnyi készétel, frissensült 2500 Ft alatti áron - hatalmas adagok, köretek 800 Ft környékén. 3 féle több személyes vegyestálat is kínálnak, ez szerintem egy családnak bőségesen elegendő (8900-16900 Ft). Az étlapon még hamburger is szerepelt, de nem láttam, hogy milyen. A helyi Zalai dödölle pirított hagymával 1790 Ft, a rántott sajt is ugyanennyi volt. A másik helyi étel a Mátrai borzasra hasonlított, de itt Zalai fokhagymás borzasnak hívják (2490 Ft). A palacsinta darabja 300 Ft, Nutellás és barackleváros volt, a Somlói galuska 790 Ft.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (11)
Sziget Étterem Zalakaros - BelsőSziget Étterem Zalakaros - BelsőSziget Étterem Zalakaros - Étlap/itallapSziget Étterem Zalakaros - BelsőSziget Étterem Zalakaros - Étel/italSziget Étterem Zalakaros - EgyébSziget Étterem Zalakaros - Étel/italSziget Étterem Zalakaros - Étel/italSziget Étterem Zalakaros - Külső képSziget Étterem Zalakaros - Külső képSziget Étterem Zalakaros - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.06.30-ig
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval