Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes ott töltött napok után

Hunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya Zalakaros a térképen

2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Visszatértünk a Hunguest Hotel Freyaba

Tudtuk, hogy mire számíthatunk, és nem ért bennünket csalódás. A homlokzaton látható három csillag már nem igazán vonzó, de a hotel és az élményfürdő közötti kellemes közelség miatt nem volt nehéz újból rá szavazni.
A külső park szorgos kezek munkáját őrzi, a parkoló állapota sajnálatos – viszont nem szemetes. A külső szemrevételezéskor bántóan elhanyagolt ablakfelületeket is láthatunk, a mögötte található ismeretlen célú terek nem mondhatók vendégcsalogatóknak.

Belépve a megszokott, a szocreált idéző enteriör fogadott, amit ennyi idő után már kár lenne megváltoztatni, legfeljebb az ülőbútorokat kéne felújítani, de kicserélni semmiképpen sem szükséges. A tágas, de mégis belakható terek kellemes időtöltést tesznek lehetővé.

A személyzetről.
Az egészen példaértékűtől, a felejtősig, minden kategóriára találtunk példákat. Az igyekvésben egyik fronton se találhatunk kivetni valót, de mint tudjuk, vannak pozíciók, ahol az sajnos nem elégséges.

A recepciónál leginkább lenne ajánlatos egy kis szabadságolás, esetleg a személycsere.
Az éttermi felszolgálók is keményen dolgoznak, de föltehetőleg túlterheltek, esetleg kevésbé motiváltak, de kedvetlenül és fáradtan teszik a dolgukat.
A földszinti bárban jobb volt a helyzet, de abban az időben csak egy igazi, arra termett alkalmazottat találtunk, bár szemmel láthatóan mindegyikük igyekezett jól ellátni a feladatát.
A takarító személyzet bár egy kicsit bőbeszédű volt, de nem zavaróan, a szobaasszonyok példásan dolgoztak.

A felszerelések

Az étteremben és a kávéházban, tisztának és hibátlannak tűntek, bár a vendégek jelentős része erősen próbára tette őket.
A szobák berendezése már nem igazodik a mai idők követelményeihez. Szűk terek, kényelmetlen ágyak, túlhordott szőnyegpadlók, rosszul záródó erkélyek, bántóan gyeng e világítás, vak éjjeli lámpák, zajos ventilátorok, megfáradt hűtőszekrények és borzasztó TV készülékek borzolják a kedélyeket.
Az erkélyek padlószőnyegét szerencsére kicserélték, igaz a mellvéd tatarozására már nem jutott erő.
A közlekedési eszközök kölcsönzését figyelmes személyzet segíti.

A konyha kínálata
Szerény, évtizedes igényekre szabott. Figyelmes módon tálalnak, helyes információs táblákkal segítenek a járatlan vendégeknek. Minden ételük élvezetesen fogyaszthatónak mondható. A cukrászatuk szépen dolgozik, de a konyha után ballag. Az éterem bár szerencsére nem ételszagú, de képtelenül levegőtlen tér.

Bámulatos, ahogy a földalatti átjáró folyosót milyen szépen rendben tartják, igaz, hogy a burkolata lassan felújításra szorul.

Az objektum fekete pontja a börtönök világát idéző beléptető kapu. Az ott töltött időszak minden napjára jutott egy-egy műszaki probléma, ami ott lent nem valami kellemes élmény. (Információink szerint ez a fürdő vállalat szégyene)

Szerényebb igényű, de jólelkű, barátságos barátoknak szívesen ajánlom. Mi több, alkalmas időpontban, magam is örömmel visszatérek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Freya további értékelései

2024.04.12a párjával
Kiváló
Nagyon tetszett Zalakaros, a környék a fürdő a látnivalók szóval minden ! A Freya Hotelben most voltunk előszőr, de nagyon tetszett minden benne. A szobák tágasak, jól felszereltek voltak. ill. a fürdőkádban elkelt volna egy csúszásgátló, az ilyen nem teljesen fiatal és mozgékony vendégeknek. A...
2024.03.22gyerekekkel
Kiváló
Amit előzetesen ígértek, az minden tényleg szuper volt !! A személyzet, a recepciótól a felszolgálókig kedves, segítőkész volt. Amit ki kell emelni, az az étkezés !! A reggeli / az a bundáskenyér !! /, és a déli leves is jó volt, de a vacsorák !!! Én rendezvényszervezőként dolgozom, több mint 50...
2024.03.16a párjával
Átlagos
Valamiért ezek a panel hotelek nagyon hangosak. Folyton mászkálnak a folyosón, ha napközben próbálnál pihenni a szobában ami elég kényelmes amúgy, akkor szinte pár másodpercenként van valami zaj. Mintha az épületben lévő vasat ütnék folyamatosan, kong az egész. A gépek is zúgnak, biztos a...

A Hunguest Hotel Freya legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Senior ajánlat fürdőbelépővel
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Freya Zalakaros - Pünkösdi hétvége Zalakaroson (min. 2 éj)
Pünkösdi hétvége Zalakaroson
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval