Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zalakaros márciusban a családdal

Hotel Karos Spa ZalakarosHotel Karos Spa Zalakaros a térképen

2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első alkalommal jártunk Zalakaroson. A kiválasztásnál szempontok voltak: gyerekek számára megfelelő beltéri wellness, étkezés helyben megoldott, könnyedén megközelíthető, több légterű családi apartman. Mivel a március 15-i hosszú hétvégén utaztunk el, így fel voltam készülve arra, hogy esélyes a telt ház, ami a 4 napból 2 napra be is jött.
Zalakaroson egymást követik a szállodák az út mellett, a wellness-és gyógyturizmus közkedvelt települése bel- és külföldiek körében is, a Karos-Spa a hatalmas, több száz fő befogadására alkalmas hotelek közé tartozik. Mi az Aparthotel épületében kaptunk helyet, ahonnan a főépületben lévő recepciót, wellness-részleget, éttermet - gyakorlatilag minden szolgáltatást - a föld alatti alagúton keresztül lehetett megközelíteni. Persze jó időben a szabadban is át lehet sétálni, 100 méter sincs a távolság a 2 épület között.
A családi apartman 2 hálószobából és egy amerikai konyhás nappaliból állt, külön WC bidével, valamint a fürdőszoba termálvizes sarokkáddal és külön zuhanyzóval, 2 terasszal. A fűtés-hűtés helyiségenként szabályozható klímával megoldott, nagyon meleg volt, ha ment a fűtés.
Tisztaság, kényelmes ágyak, elegendő törölköző, felnőtteknek fürdőköpeny bekészítés. Elegendő szekrény és polc a ruháknak, egyéb dolgoknak. A konyhában azonban semmilyen felszerelés nem volt a poharakon és egy kis hűtőn kívül.
A legzavaróbb a WC-ben érezhető csatornaszag volt, aminek okára, forrására nem derült fény. A takarító személyzet azonnal orvosolta a problémát, de ez csak átmeneti megoldást hozott. Másik apró kellemetlenséget a falra szerelt folyékony szappan adagolók okozták, amelyekből csöpögött a szappan, zöld csíkot hagyva a kövön és a falon.
LCD tévé 1 db volt a nappaliban, sok csatornával.
A kedvezőtlen idő miatt csak a beltéri medencéket lehetett használni. Minden korosztály számára kiváló és még nagy vendégszám esetén is elfogadható. Babamedence csúszdával, élménymedence (jaccuzzi, örvény, pezsgőfürdő, vízi masszázs), úszómedence és elkülönített termál medence a felnőttek részére. A szauna külön emeleten kapott helyet.
Rengeteg pihenőágy volt, de teltház idején vadászni kellett rájuk (elsősorban az egész napra törölközővel lefoglaló vendégek miatt).
Az Éden Éttermen kívül lehetett enni vagy kávézni a Hajóbárban és a Caffé Spa-ban is.
2 pingpong asztal, 1 csocsóasztal (ingyenes), kis játszószoba is volt.
Figyelmes, udvarias, segítőkész a személyzet.
A parkolásért szabadtéren és a garázsban is fizetni kell.
Check-in 14:00 óra, check-out 10:00 óra.
Reggeli és vacsora büférendszerben, opcionális snack ebéd.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (31)
Hotel Karos Spa Zalakaros - BelsőHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Medence/kertHotel Karos Spa Zalakaros - SzobákHotel Karos Spa Zalakaros - EgyébHotel Karos Spa Zalakaros - WellnessHotel Karos Spa Zalakaros - WellnessHotel Karos Spa Zalakaros - WellnessHotel Karos Spa Zalakaros - WellnessHotel Karos Spa Zalakaros - WellnessHotel Karos Spa Zalakaros - WellnessHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Medence/kertHotel Karos Spa Zalakaros - BelsőHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Külső képHotel Karos Spa Zalakaros - Medence/kertHotel Karos Spa Zalakaros - Vendéglátás

Hotel Karos Spa további értékelései

2024.04.01egyedül
Szörnyű
a matracok bevonata vizhatlan anyaggal szörnyű annak ajállom 3 éjszakára aki kitalálta pihenésre.Már3-ik alkalommal jártam itt de ez volt alegrosszab.Ezelőtt 5 éve még a teraszon hamutárca volt adohányosoknak kitéve most meg az asztalon egy olyan figyelmeztető papir volt ha rágyútok a teraszon...
2024.03.20a párjával
Nem először voltam itt, tudtam mire számíthatok. A recepció okozott csalódást, mivel a 3. szoba volt csak megfelelő: az első az ötödiken volt, ahol egész nap a fejünk felett fúrtak, a zaj miatt nem lehetett a szobában megmaradni. (Egyébként nagyon kevesen voltak a szállodában, érthetetlen, miért...
2024.01.18gyerekekkel
Gyenge
Januárban mentünk 2 kisgyerekkel 4 éjszakára a gyerek medence és a többi medence hőmérséklete a közelében sem volt a kiírt hőmérsékletének gondolom mivel kevesen voltak a szállodában nem érte meg felfűteni rendesen a vizet és a gyerekeim meg fáztak a második éjszaka rohantunk az ügyeletre...

A Hotel Karos Spa legnépszerűbb csomagjai

Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás (min. 2 éj)
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros - Napi ár (min. 1 éj)
Napi ár
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.12.29-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.30-ig
Palace Hotel Hévíz
47.405 Ft / 2 fő / éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.12.28-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!