Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tapasztalataink

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

2014. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. június 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megérkezésünkkor tapasztaltuk, hogy pontatlan a cím megadás, ugyanis a 8-as szám alatt egy erdő található, de kis keresgélés után rátaláltunk a szállodára. Kerestük a zárt parkolót, de nyomára sem leltünk, ugyanis a szálloda előtt található parkolót boldog-boldogtalan használhatja. A kapuban nagyon inteligens, szimpatikus személyzettel találkozhatunk, ami el is várható egy 4*-os szállodától. Akivel csak találkoztunk, mindenki hangosan és érthetően köszöntött minket, és készségesen álltak a rendelkezésünkre. A szobánk elfoglalása után találkoztunk az első meglepetéssel. A szobák tiszták, de az idő vasfoga nyomot hagyott a belsején. A tapéta itt-ott kopottas és feljövőben, és az anlakok alatt agresszív darazsak miatt a szellőztetés elég kockázatos. A beígért wi-fi csak a szoba bizonyos pontjairól elérhető. Az ágyból képtelensség erős jelet fogni, ez csak a szoba közepén állba lehezséges. A szolgáltatásokkal meg voltunk eléedve, de két apróságot megemlítenék. A pincérek nagyon kedvesek és szorgalmasak, de nem értem, hogy miért nem tudják elfogadni, hogy nem mindenki fogyaszt alkoholt a vacsorához, én a sima csapvízre esküszöm. Ugy néznek rám ilyenkor, hogy már én érzem zavarban magam mert csak vizet kértem. A másik, meg az asztalok ok nélkúli lefoglalása. Igazán van elég szék és asztal. Aki lusta lidejében az étterembe érkezni,azoknak milyen elöjogai vannak az asztalfoglalásra. Így ketesgetni kellett az úres étteremben, hova lehet a családommal leülni étkezni, mert sok asztalon szerepelt a FOGLALT felirat. Ez nem egy olyan étterem, ajol foglalás nélkül nincs hely! Esetleg, még azt megemlíteném, hogy a szobai léglondicionáló hazásfoka elég gyenge volt, és kétes a fertőtlenítettsége is! Semmi mást nem említenék meg, de a gondolataim remélem építő jellegűek. A 4* megkövetel némi odafigyelést ezekre az apró dolgokra. Így suámolva a szobaárak lehettek volna szerényebbek is! Az árak az étteremben, és a szobákban 5*****-os, de az árérték arány figyelembe véve én az egészet 3***-ra értékelem. A szállodák az áraikkalszeretik magukat túlértékelni, mert azt hiszik, hogy valami attól vonzóbb, hogy drága. De a vendégek a pénzükért császári élményekre vágynak, hiszen itt 2-3 éjszakáért 100000 Ft-okat hagynak ott.Ma már ki kell nyalni a kedves vendég hátsóját a pénzéért, mert már a szállodákból is nagy a kínálat. Egyszóval jó volt, de nem ér 4****-ot a szálloda ( superior), ahol a falról itt-ott a festék is lepereg!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.11.28-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval