Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mindenképpen érdemes kipróbálni.

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. július 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda elég nagy, két épületből áll, mi eredetileg a sima superiol szobát foglaltuk, fürdőjegy nélkül (orvosi beutalom volt), egy nagyon szép nagy tágas, világos szobát kaptunk a szállodai wellness épületében, délre nézőt, nagy ablakokkal. 1 éjszaka ott aludtunk és nagyon nem volt jó. A folyosó, a szoba, nagyon meleg a beépített szállodai klima hangos és kis teljesítményű, aludni nem lehet mellette. 1 perc után folyt a víz rólunk, ahogy a szobát megközelítettük, már a folyosón. Ezt a részleget nyáron nem ajánlom senkinek, télen valószínűleg jó illetve ősszel, tavasszal is, de ilyen extrém melegben ami most volt (2015.07.06-07.12) nem kellemes. A szoba szép, de lelakott, semmi extra, nincs pipere sem. 1 éjszaka után kértünk másik szobát a recepció épületében egy luxus szobát kaptunk is (nem sokat kellett ráfizetni). A luxus szoba és folyosó nem volt olyan extrém meleg, ha a függőnyt elhúztuk és kicsit légkondiztunk jó volt. A légkondi LG tükör full csendes. A szoba felszerelése első látásra pazar, jacuzzis sarok kád, egy nagy ablak üveg mögött, nagy lapos samsung tv, lg légkondi, tea forraló teával, mini hűtő hangtalan és pipere cikkek. Szóval tényleg luxusnak tünő, de ha jobban megvizsgáljuk, kisé kopott ódivatú szőnyegpadló, foltos ágyterítő és rozsdás, kopott jacuzzi, amiből mikor elindítod, jön valami trutyi szerintem a belsejében lévő penész darabok jöttek ki. A TV-n csak pár magyar csatorna van az alap csomag (mondjuk az nagyon szép képminőségben, dehát Samsung) m1, m2, duna, néhány német adó, egy orosz és kb. ennyi, se egy zene csatorna se semmi. Ennyi hiradót életembe nem láttam (késő jöttem rá, hogy az m1-en folyton az megy :)).
Ezek a negatívumok, de így is a luxus szoba az jó, de én mondjuk ezt superior-nak nevezném (a másikat classic-nak), és nálunk minden működött. A kiszolgálás, személyzet szerintem kedves és szolgálatkész volt, minden kérésünk teljesítette. Van játék szoba 3 nagy tv-s játékkal is van tv és poker szoba is és szép bár. A reggeli és vacsora nagyon nagyon finom, vacsorára mindig más választék volt. Mindig volt frissen sütött natur szelet, reggelinél tojás sütés, sok finom édesség és igen ízletes nagyon jó minőségű finom ételek. Nem tudom, ki a főszakácsuk, de nagyon nagyon jó. Az étkezde nem zsúfolt, bár mi késő reggeliztünk és vacsoráztunk. A vacsoránál élő zene, a hét egyik napján híresség énekelt, bár szerintem a többi napon éneklő hölgynek is nagyon jó hangja volt, tán még jobb is :). Az italok ára viszont irreálisan magas és még csak nem is különleges és választék sincs akkora. Van bor részlegük, de az is arany árban van. Én a helyükbe több helyi folyó bort adnék a száraztól az édesig 150 ft/dl áron, ahogy a környéken más helyeken teszik, szerintem azzal nagyobbat kaszálnának, bár láthatólag nem ez a cél, de nem is a minőség, akkor pedig rejtély a cél:). A csodás ételeket kisé lenyomja az ital választék bár a cezar merlot azért jó (790 ft/2 dl-ért már lehet is jó :), hisz ennyi egy közepes minőségű üveg bor manapság) A fürdő részleg nagy és kényelmes, van szauna, gőz, pezsgő fürdő, csobogók szóval jó és hely is volt. Sok a gyerek, de nem látni őket van külön gyerek részleg a fürdőben is meg kint is. A Zalakaros fürdő hátsó bejárata közel van, a Zalakarosi fürdő is jó mi a sima jegyet vettük, mert a belső élmény részt azt a szállodába használtuk ki. Összességében kellemes hely, de kocsit ajánlok a megközelítéshez, mi busszal mentünk, de így egy rémálom volt az utazás. Nekem tetszett a szálloda, a személyzet, a fürdő részleg, az ételek, és a luxus szoba is jó volt. Összeségében ajánlom a szállodát, jó ár/érték arányú kellemes hely, mindenképpen érdemes kipróbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.11.28-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
217.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
96.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval