Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jobb sorsra érdemes szálloda

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Gyenge 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
8-10 éve nagyon jó emlékekkel távoztunk a szállodából, mert a szálloda egy építészetileg rendkívül izgalmas épület az átriumos folyosóival, szellemes, látványos tereivel, díszítő elemeivel, kiváló, hasonlóan látványos és funkcionális wellness részlegével, ezért szívesen tértünk vissza. Sajnos most elhanyagolt és sok szempontból színvonaltalan állapotot tapasztaltunk. Igaza van azoknak, akik szerint már nem igaz a 4* superior besorolás!
Lássuk a tényeket:
A superior szobából hiányzott egy fürdőlepedő, a szappan, a papír és írószer. Ez utóbbit nem hiányoltuk, de a szappant (ami ugye nem kiváltható a kádhoz szerelt ócska sampon/tusfürdő kombóval) csak sokszoros kérés után, másnap a szobalánytól közvetlenül kérve kaptuk meg. A lepedő foltos volt, a tapéta össze-vissza, toldozgatásokkal javított, a kilincs címkéje hiányzott, a törölközőszárítós radiátor virágzott a rozsdától, a fugák hiányosak, a hajszárító szigszalaggal ragasztgatott, a mosdó csapjából a vízkő miatt zuhanyszerűen spriccelt széjjel a víz. Csak hab a tortán a kicsi (kb 50cm-es), ráadásul letterbox (4:3 képarányú) televízió.
A wellness rész továbbra is kellemes, jól használható, látványos, de rontja az építészetileg megkomponált igényes képet a feleslegesnek tűnő, utólag beszerelt igénytelen külsejű hűtőkamra. A spórolás itt is látszik, a korábban sem tökéletesen működő élményzuhanyok szinte használhatatlanok. Tájékoztató a használatukhoz nincs, de nem csak nekünk nem sikerült a gombok minden létező variációjával működésre bírnunk.. A szintén utólagosan beszerelt medence feletti látványos esőztető berendezés úgy tapasztaltuk, hogy csak szombaton működik. Biztos sokba kerül az üzemeltetése..
Az étterem hangulatos, esténként jó minőségű élőzene szólt a hétvégén. Elég választékos a reggeli és a büfévacsora is, de 4* superior kategóriához jobb minőségű alapanyagok és exkluzívabb választék dukálna.
Végül pár tanács a vendégek komfortérzetének javításához:
Túl meleg van, elzárt radiátorral, nyitott ablakkal kellett aludni.
A középső átrium aljában lévő játékterem átrium felőli síkját üvegfallal lezárhatnák. Hiába van kiírva, hogy a termet 22.00-ig lehet használni, ha arra senki sem figyel. Egyik este kb. fél 12-ig verték 10 év alatti kisgyerekek a léghokit folyamatosan visítva. Az iszonyú lármát az ezek szerint 0 hangszigeteléssel rendelkező bejárati ajtó, szinte csillapítás nélkül engedte át. A problémát a helyiség átriumtól való elhatárolása megoldaná, de addig is, ha már a szülők nem képesek tekintettel lenni másokra, legalább a személyzet tehetne valamit (mondjuk a szabály betartását) mások nyugalma érdekében. Ne mondja nekem senki, hogy a recepción nem lehetett hallani az önfeledt visítást!
Egy szó, mint 100, egy kis odafigyeléssel, kisebb felújításokkal ismét lehetne ez a szálló egy kiváló 4* superior, de addig vegyenek vissza a csillagokból és alkalmazzanak alacsonyabb kategóriához illő árakat, mert rossz szájíze lesz annak, aki nem ezt a színvonalat várja!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (8)
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - SzobákMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - BelsőMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - BelsőMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - BelsőMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - BelsőMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - BelsőMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - BelsőMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Belső

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
121.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.01-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval