Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hiányos szolgáltatások méregdrágán

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálláshely tisztasága, a szoba mérete, elhelyezkedése tökéletes volt. A személyzet minden helyzetben udvarias, segítőkész. Az üdülés fénypontja az étkezések voltak, nagyon finom és nagy választékú ételekkel, udvarias személyzettel.
Voltak azonban negatívumok is, melyek beárnyalták ezen pozitívumokat. Az átlagon felüli ár tartalmazta a fitnesz terem, az élményzuhanyok, a szaunák és a szálloda saját medencéinek használatát is. Ezekből azonban szinte egyiket sem sikerült maradéktalanul igénybe venni.
A fitnesz teremben egyetlen napon sem működött a légkondicionáló berendezés, ami 40-41 fokban használhatatlanná teszi az amúgy is elég szegényes szolgáltatását.
A 3 élményzuhanyból 2 egyetlen napon sem működött, úgy ahogy a finn szauna sem és nem is láttunk kísérletet a javítására.
Szombat délután érkeztünk, kedden már a sodrófolyosós nagy medence le volt engedve (állítólag vízcsere, főszezonban, 3 napig) és egészen az elutazásunkig nem is helyezték üzembe.
Úgy gondolom, hogy a 4 csillagos árszínvonalú szállodának pont azon szolgáltatásait nem tudtuk igénybe venni, melyek megkülönböztetik egy 3 csillagos szálláshelytől. Véleményem szerint megengedhetetlen, hogy egy 4 csillagos szállodában 6 napon keresztül (mi ennyit láttunk belőle, ki tudja mióta és meddig nem üzemelnek még a felsorolt szolgáltatások) ne működjenek a meghirdetett és az árban benne lévő szolgáltatások. Egy ilyen színvonalú szállodában, főleg főszezonban, egy órán belül ott kéne lennie a karbantartó személyzetnek, vagy a szerződött szerviznek és haladéktalanul orvosolni a hibát.
Összességében ezért az árért becsapva érzem magam és a pozitívumok ellenére legközelebb meggondolom, hogy ilyen áron igénybe vegyem-e a Hunguest Hotels hiányos szolgáltatásait.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.11.28-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
2024.05.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval