Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elkeserítő hozzáállás

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Szörnyű 2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szàlloda vezetõinek hozzààllàsa a vendégekhez elkeserítõ.Nyàr eleje óta húzódó ügyem végéhez értem,s jelenleg màr egy Békéltetõ testületi végzéssel a kezemben írhatom,hogy bàr a szolgàltatàsokat az itt leírt okok miatt nem volt lehetõségünk végül megismerni,vezetõi és alkalmazotti szinten elképesztõen kicsinyes,magatartàssal talàlkoztam a MenDan hotelnél.Ezért mielőtt mellettük döntesz,légy tisztàban azzal,hogy a segítõ szàndék legkisebb jelével sem fogsz talàlkozni,ha esetleg valami közbejön és talán erre lenne szükséged.Az én ügyem azzal zàrult,hogy ajànlattételre kötelezték õket,amit én a hónapok óta tartó,rengeteg idõmet felemésztõ huzavona miatt végül el is fogadtam.A történet röviden:Több,a szàllodàjukba szóló,még 3 évig felhasznàlható voucherrel rendelkeztem,amelyek közül egyet idén nyàron szerettek volna bevàltani,mivel csak az ünnepi idõszakokat jelölték meg mint felhasznàlàst kizàró idõpontok.Erre a vàlaszuk,hogy csak szeptember 1-tõl van módjukban elfogadni.A foglaltsàgukra hivatkoztak.Miközben online rendszeren,egyàltalàn nem volt nyoma ennek a telt hàzas magyaràzatnak.Ez a levélvàltàs kis idõ utàn odàig jutott,hogy õk màr egyàltalàn nem akarjàk befogadni az utalvànyaik,(figyelem!Nem csak szept 1.-tõl hanem egyàltalàn).,én pedig kérjem vissza a több szàzezer forintomat onnan ahonnan azokat megvàsàroltam.Folyamatosan ugyanazon alkalmazott vàlaszolt a leveleimre(mint utànajàrtam , àlítólag a tulajdonosnak egy rokona),még akkor is mikor az igazgatónak címeztem màr a leveleim.Persze az utalvànyaik kiadàsa idején volt a koronavîrus hisztéria,így úgy gondolhattàk,hogy a nyàr elmarad,nem lesz vendég,stb...így kiadtak egy nyàrra is beváltható utalvànyfajtàt,amit miutàn valószínüleg szembesültek vele,hogy a szezon mégsem marad el,màr nem akartak elfogadni a vàsàrlóknak. Vàlasz leveleikben folyamatosan ütötték agyon az egyik szavukat a másikkal.Miután nagy nehezen,(napok múlva) sikerült eljutnom az igazgatóig,aki leírta számomra,hogy csak azt tudja elmondani amit kolléganője is,már napok óta hajtogatott,megerősítette bennem,hogy ezt biztosan nem hagyom annyiban.Egy magára valamit is adó szálloda nem játszadozhat úgy a leendő vendégeivel ahogy azt a kénye-kedve kívánja.A saját hibájukat(mert esetleg nem volt kellően átgondolt az adott utalványtípus kiadása vagy pontos leírása),ne próbálják a jóhiszemű vásárlókra hárítani.
A történetetnek a fogyasztóvédelmi törvény értelmében számomra a Békéltető testületnél lett vége(a meghallgatáson "természetesen" szintén nem jelent meg a másik fél),akik ahogy az írásom elején is említettem,kötelezték őket az egyezségi javaslat megtételére,mivel az ügyből kifolyólag jelentős anyagi és szabadidőben mérhető veszteségem származott.
Szóval csak óvatosan a szállodával és arra bíztatok mindenkit aki esetleg hasonló cipőben jár,hogy még véletlenül se hagyja,hogy bármit megtehessen vele ez vagy akár egy ehhez hasonló szállásadó,hanem álljon ki az igazáért,pláne ha az teljesen egyértelmű!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.01-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval