Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem túl olcsó, de színvonalas szálloda

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Kiváló 2012. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Karácsony és szilveszter között töltöttünk pár napot a Damonában. Csúcsidőszak lévén, már csak superior szobát tudtak adni. Bár az ára meglehetősen borsos volt, végül nem bántuk meg. Kifogástalan tisztaság, tágas, elegáns szoba (külön ülőgarnitúra; végre egy szálloda, ahol nem csak az ágyon vagy széken lehet üldögélni, hanem kényelmesen elhelyezkedve lehet olvasni vagy tévézni). Remek fürdőszoba, jól felszerelve.
Féltünk a nagy tömegtől (téli szünet lévén), de a vendégsereg egész szépen eloszlott a szállodán belül; nem tapasztaltunk zsúfoltságot sehol. A wellness-részleg kellően tágas még ilyen csúcsidőszakban is. Igazi kikapcsolódást tud nyújtani a sokféle szauna és egyéb szolgáltatás.
Az étterem gyengébb pont volt. Bár magunk is többgyerekes család vagyunk, így ismerjük a gyerekek étkeztetése körüli nehézségeket, mégis elszomorító volt, hogy egyes gyerekek mennyire fegyelmezetlenek. Többen hangoskodtak, tolakodtak, szemmel láthatóan pocsékolták az ételt, viselkedésükkel zavarták mások nyugodt étkezését. Négy csillagos helyen kulturáltabb viselkedést várna az ember (a szülőket láthatólag nem zavarta csemetéjük neveletlensége). Az ételek minősége jó volt, bár nem mondanám kitűnőnek, de a magyar átlagot megüti. A választék is megfelelő – bár beszélgettünk olyanokkal, akik még a korábbi üzemeltető idejéből jól ismerik a szállodát; szerintük nagyot esett az étterem színvonala a tulajdonosváltás óta.
A bárt egyszer próbáltuk csak ki. Rajtunk kívül csupán egyetlen társaság volt bent, az árak pedig a legkevésbé sem voltak vonzóak. Mindemellett az első három ital, amit rendeltünk volna, „sajnos épp elfogyott”. Végül visszakérdeztünk, hogy mi van, és a meglehetősen limitált választékból rendeltünk. Nem csoda, hogy nem volt sok látogatója a bárnak…
Zalakaros nagyon barátságos hely, jókat sétáltunk, élveztük a nyugalmat és a kényelmes szállodában alaposan kipihentük magunkat. Összességében nagyon jót pihentünk, szívesen visszamegyünk ide máskor is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.11.28-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
2024.05.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval