Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Születésnapi wellness

Belenus Thermalhotel Superior ZalakarosBelenus Thermalhotel Superior Zalakaros a térképen

Kiváló 2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2016. május 24-ével kezdődően töltöttünk 3 éjszakát a Hotelben a "hétköznapi felező" wellness csomag keretében.
A hotel könnyen megtalálható, fotocellás kertkapukon bejutva parkolhattunk a bejárat közelében, amely térítési díjköteles. A napi 400 Ft azonban nem tekinthető olcsónak, egyes helyeken ez ingyenes szokott lenni.
A gyors bejelentkezést követően elfoglaltuk a medence felé néző, erkéllyel rendelkező kényelmes, tiszta, világos szobánkat. Kellemes színharmónia uralkodik a fa és kárpitos bútorok, valamint a falak színe között. A fürdőszoba kényelmét növeli, hogy a WC külön helyiségben került kialakításra.

A wellness részleg egy, a vendégek által nyomógombbal újraindítható meleg jakuzzis medencével, infra szaunával, gőzbarlanggal, finn szaunával, trópusi élményzuhanyokkal, fűtött pihenő padokkal és Kneipp paddal kényezteti a vendégeket. A beltéri több funkciós termálvizes élménymedencéből (32-34°C) egy műanyag függönnyel elválasztott kültéri úszómedencébe (28-30°C) juthatunk, amely egy kicsit meleg a folyamatos úszáshoz, inkább csak úszkálásra alkalmas.

Az étterembe egy impozáns, átriumos, az emeletről dúsan leomló, fútó dísznövényekkel és festményekkel díszített hall részen keresztül juthatunk. Az asztalok elrendezése a társaságok létszámához igazodik. Vannak kétszemélyes, négy -és hatszemélyes ( igény esetén még nagyobb) étkező helyek. Minden vendégnek fix helye van a szobaszámmal azonos asztal számmal jelölve, amit nagyon kényelmesnek tartunk. Félpanziós ellátást választottunk, amelyben a büfé reggeli és a svédasztalos vacsora választéka és minősége nagyon jó.
Az étterem előtt egy kényelmes, rattan kerti bútorokkal felszerelt terasz található.
A személyzet készséges és udvarias kiszolgálással segítette a pihenésünket. A párom születésnapja az egyik itt töltött napra esett, és a szálloda nevében az egyik pincér a mindkettőnknek kihozott pohár pezsgővel köszöntötte Őt. A jeles napra készséggel elvállalták a születésnapi virág beszerzését is.
Úgy éreztük, hogy a három csillagos szállodához képest, mind küllemében, mind a szolgáltatás minőségét illetően az ár-érték arány kiváló.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Belenus Thermalhotel Superior további értékelései

2024.04.19a párjával
Kiváló
Minden szuper! Kedvesség, udvariasság,tisztaság, kényelem és kényeztetés. Az ételek finomak és bőséges. Jó megközelíthetőség.Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024.04.08barátokkal
Kiváló
Nagyon jó hétvégét töltöttünk el a Belenus hotelben. Szuper hely, szuper személyzettel csak ajánlani tudom mindenkinek. A szobák kényelmesek ,tiszták. Az ételek nagyon finomak. Mi már többször jártunk itt és csak dicsérni tudom ezt a hotelt és a személyzetet is. Gratulálok és további sok sikert ,...
2024.04.06a párjával
Kiváló
Először jártunk a hotelben, 3 éjszakát töltöttünk itt a tavaszi szünetben all inclusive ellátással. Gyönyörű tisztaság mindenhol, kedves, figyelmes, segítőkész, udvarias személyzet, finomabbnál finomabb ételek, kényelmes, tiszta szobák. Külön kiemelném a szakácsok, cukrászok, pincérek munkáját....

A Belenus Thermalhotel Superior legnépszerűbb csomagjai

Belenus Thermalhotel Superior Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval (1 éjtől)
Belenusi pihenés félpanzióval (1 éjtől)
51.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.03.02-ig
Belenus Thermalhotel Superior Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon (min. 3 éj)
Belenus pihenés hétköznapokon
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2025.02.28-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval