Jó 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 15.
Július közepén, a legnagyobb kánikulában töltöttünk itt pár napot. A szálloda nagyon tetszett minden tekintetben. A személyzet nagyon készséges, az ételek finomak, a wellness részleg tiszta, a szoba kényelmes volt. A szálloda kertje igazi felüdülés, szép rendben tartott, igazi nyugalmas sziget. Talán csak 2 dolog volt, ami nem kapott 100 %-ot: a szobánk közvetlen a medencére nézett a földszinten és csak azért nem volt elviselhetetlen a zaj, mert a hőség miatt a klíma állandóan működött, ezért az ajtó végig csukva volt. Az ebédlőben nagyon picik az asztalok, még 2 ember sem tud kényelmesen étkezni. Nálunk mindennek ellenére jó értékelést kapott és bátran ajánljuk másoknak is!
Kedves fogadtatás a tulajdonosk részéről, kellemes terek, kiváló konyha és figyelmes vendéglátók minden szinten! Szoba tágas, csendes, világos, király tv, tükrök, fürdőszoba, szőnyeg, függönyök, bútorok, minden szinten igényes!
Már sokszor voltunk itt! Nagyon szeretünk ebbe a hotelbe lenni. Kiváló wellness. Nagyon finom ételek. Kedves személyzet. És a vezetőséggel sincs semmi gondunk, ellenben az előző hozzászólókkal. Bátran ajánljuk. Akár kettesben akár családdal utazik valaki, maximálisan ki tud kapcsolódni.