Kiváló 2012. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Akkor tartottam itt egy kellemes hosszú hétvégés kikapcsolódást a barátnőmmel, mikor a szállodában még nem készültek el a felújítással, amiről utólag értesültem. A szálloda akkor 3 *-ot érdemelt besorolásában, azonban részemről abszolút 4+*-osra értékelem. Nevetségesen kevés pénzért, hihetetlen fantasztikus szobával, iszonyatosan bőséges reggelivel és vacsorával, csodás wellness szolgáltatásokkal találkoztunk. Olyannyira meg voltam elégedve a szállodával, hogy azóta minden ismerősöm arra kérem, ide menjen, mert maradandó élményben lesz részük. Az ételek íze és választéka fenséges, a szobában az illat csodálatos volt. A felszolgálók és a recepciós személyzet pedig szintén "odavaló".
Classic szobába szólt a csomag, amit foglaltunk. A fürdőszoba túl zsúfolt volt, a mosdó a méretehez nagyon nagy volt , nehézkes volt a wc-hez hozzáférni és a zuhanykabinban is nagyon nehezen.fértúnk.el. A recepciós hölgytől azonban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a supetior szobákban nem így...
Nagyon családias! Jó a wellness! Kitűnő a kinti víz hőmérséklete! Bíztosan hogy még visszatértünk! Nagyon barátságos a személyzet! Tisztaság található mindenhol!
Visszatérő vendégek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias és kedves, a szobák tiszták, a wellness szuper. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Remélem ősszel találkozunk.