Jó 2012. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. december 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mikor mivoltunk itt a kültéri medence még nem működött akkor volt a karbantartása az új velnesz részleg akkor készült szóvá tettük a recepción ott létünk alatt biztosítottak nekünk ingyen belépőt az élményfürdőbe amit mi ki is használtunk nagyon jó volt. A szálloda személyzetével meg voltunk elégedve a konyhájuk nagyon jó volt a bárban a felszolgáló nagyon kedves volt bár a martinit nem tudta hogyan szokás felszolgálni, de a 3.nap végére azért sikerült neki.
Kedves fogadtatás a tulajdonosk részéről, kellemes terek, kiváló konyha és figyelmes vendéglátók minden szinten! Szoba tágas, csendes, világos, király tv, tükrök, fürdőszoba, szőnyeg, függönyök, bútorok, minden szinten igényes!
Már sokszor voltunk itt! Nagyon szeretünk ebbe a hotelbe lenni. Kiváló wellness. Nagyon finom ételek. Kedves személyzet. És a vezetőséggel sincs semmi gondunk, ellenben az előző hozzászólókkal. Bátran ajánljuk. Akár kettesben akár családdal utazik valaki, maximálisan ki tud kapcsolódni.
A szálláshely könnyen megközelíthető, kamerával örzött szabadtéri parkoló. Gondozott, tiszta park, kellemes környezet. Jellemzők: figyelmes, segítőkész személyzet, tiszta szoba, kényelmes ágy, ízletes, bőséges, széles választékot kínáló svédasztalos étkezés. A nyitott medence vízének tisztasága...