Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Saját farm

Venus Hotel ZalakarosVenus Hotel Zalakaros a térképen

Átlagos 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családdal töltöttünk itt egy hetet. Először szörnyű szobát kaptunk, mert pont a szélén volt, a napfénytetőre nézett, s a konyhából minden kajaszag feljött, ha kinyitottuk az ablakot. Éjjel sem lehetett pihenni benne, mert valami berendezés folyamatosan zúgott pont a szoba mellett a falon kívül. A szobában nem volt folyékony szappan, s poros volt a tévé alja. Habár négyen voltunk, csak kettő köntöst kaptunk. A szobában nem volt légkondi.
Sikerült a nyaralás végére felár nélkül jobb szobát kapni, abban volt légkondi is, az már teljesen rendben volt, kényelmes ágy, szép szoba. A szálloda is szép, igényes.

A wellness jó, a kinti medence hőmérséklete sajnos nekünk kissé hideg volt. Lehetett benne fürödni, de jobb lett volna, ha melegebb. A benti medence is kissé hűvös, de a thermálvíz remek, a jakuzzi vize meg kimondottan forró. A szauna, gőz rendben volt. Kimondottan jó, hogy este 21-ig lehetett használni a medencéket, wellnesst, ez nagy előny!!!

Az étkezésekről: saját farmról származó ételek vannak, amik a gyerekeknek furcsák. Sok gyereknél láttam, hogy nem talál normális kaját, csak köretet esznek. A levesek jók, a főételek hasonlóak estéről-estére, az ízük finom.
Nagyon klassz az esti sütés: palacsintát és felváltva lángost és fánkot süt egy fiatal szakács, ez remek ötlet!!!! Reggelinél hasonlóan frissen készítik a tükörtojást, bundáskenyeret. A reggeli választéka átlagos, háromcsillagos. Sajnos hideg tej nem volt, csak szobahőmérsékletű.
Ami negatív volt, hogy a harmadik este egy másik pincér volt, akitől nem kaptunk a rendelésünk ellenére sem kancsó vizet a vacsorához. Mondván, hogy ezt nem szervírozhatja fel. Nos, idáig minden helyen természetes volt, hogy csapvizet kancsóban ingyen kaphatunk, sőt, volt, ahol ezt jéggel és karika citrommal szervírozták! Ezen megütköztünk, mert két este itt sem volt ezzel probléma. Sajnos csak ez a pincér volt ilyen, mert én megoldottam a dolgot, egy másik pincértől kértem, s ő szó nélkül hozott vizet. Ez furcsa volt és kellemetlen.

Ennek ellenére jól éreztük magunkat, mert a wellness használható, nincsen benne tömeg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Venus Hotel további értékelései

2023.12.29a párjával
Mindennel maximålisan meg voltunk elégedve kivéve a pincérekkel! Sajnos nem voltak a helyzet magaslatán! Sokat kellett várni az italokra elfelejtettek rendelėseket ! A fiatalabb munkatársakról van szó! Sajnálatos volt hogy nem lehetett üveges bőrt bontani tudom nem lėt fontosságú...
2023.11.11a párjával
Kiváló
Érkezéskor nagyon szívélyesen fogadtak bennünket. Gyorsan elfoglaltuk a szobánkat és irány a felfedezés mi hol van. Megtaláltuk a fürdőt és jól éreztük magunkat vacsoráig. Jó étvággyal fogyasztottuk a kiadós vacsorát. Másnap kikocsikáztunk a farmra . Élmény volt látni a sok állatot, az indiai...
2023.09.24családjával
Átlagos
Augusztus elején voltunk nyaralni Zalakaroson a Vénusz hotelben. Sokkal többet vártam, mint amit igazából kaptam. Sajnos több mindenben csalódtunk, voltak pozitívumok is, de legalább annyi negatívumot tapasztaltunk. Legjobban az ételeket vártuk, mert elmondásuk szerint mindent a saját farmukról...

A Venus Hotel legnépszerűbb csomagjai

Venus Hotel Zalakaros - Kikelet gasztroélménnyel (min. 2 éj)
Kikelet gasztroélménnyel
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
04.03-06.01.
Venus Hotel Zalakaros - Tavaszi wellness pihenés (min. 3 éj)
Tavaszi wellness pihenés
105.990 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.05.31-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Pihentető Vital wellness napok
Pihentető Vital wellness napok
2024.09.01-ig
Hotel Vital Zalakaros
169.000 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval