Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vigaszként egy kávé

Lesz Vigasz ZamárdiLesz Vigasz Zamárdi a térképen

2022. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. január 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Zamárdi nyáron népszerű balatoni nyaralóhely, de a szezon végével mély álomba borul. A szórakozó- és vendéglátóhelyek többsége is bezár, esetleg csak a hétvégére nyitnak ki, vagy akkor se.
Nem így a vasútállomás és a polgármesteri hivatal közelében található kiskocsma, amely a nem túl eredeti Lesz Vigasz nevet kapta. Magyaros átirat és áthallás Las Vegas után, de van már ilyen néven műintézmény az országban, példaképpen Kecskeméten, Vecsésen, Gyöngyöstarjánban is, talán még más további településeken is.
Egyszemélyes kiszolgálás egy kedves fiatal hölgy személyében. A beltér kicsi, de rendezett, boxos beülőkkel a fal mentén. Kommersz italkínálat, nem túl drágán, de nem is olcsón, azért ez mégis csak a Balaton, évszaktól függetlenül. A sörcsapon: Soproni, Soproni IPA, Edelweiss, Krusovice, Most Subite meggyes sörök. Schiszler pálinkákból 7 féle gyümölcsízt kínálnak.
A közepes színvonalú kávé Perté márkájú, iható, de jónak nem mondanám. 480 Ft az eszpresszó, a tej +80 Ft (egy löttyintésnyi, kb. fél deci).
Van egy kis kiülős teraszuk, még télen is kint vannak a székek, asztalok.
Idényben van konyhájuk grill és street food vonalon, kiszállításra is (rántott ez-az, burgerek, hotdog, palacsinta szerepel az étlapon).
Összességében gyenge 4-es. A mosdóban nem jártam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Lesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - EgyébLesz Vigasz Zamárdi - Egyéb

Lesz Vigasz további értékelései

2023.01.25egyedül
Átlagos
A Lesz Vigasz söröző egyike annak a talán tucatnyi helynek, mely a Las Vegas Lesz Vigasz szójátékot a nevébe emeli. Tavaly júniusban jártam ott. A sörök ultrakommerszek, a Heineken portfólióhoz tartoznak, a tömények sem hordoznak különösebb izgalmat. A borok között akad néhány érdekesebb...
Népszerű szállások a környéken
Bohém Birtok Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.08.30-ig
Bohém Birtok Zamárdi
40.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval