Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Na, ezt felejtsd el!

Hotel Wellamarin ZamárdiHotel Wellamarin Zamárdi a térképen

Szörnyű 2016. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. február 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem tudom, hogy másoknak mitől 4 és 5 szívecske ez a hely, de mi nagyon rossz csillagzat alatt voltunk itt. Egy pozitívum lenne: a szoba, de csak lenne, mert a két helyiség közül csak az egyikben volt tv (nem így a honlapon az alaprajzon). Szobacsere. Semmi gond. Halványan halljuk, hogy alattunk a fitnessterem, vagy mi, de mindegy. Éjfélkor már nem mindegy. Ugyanis nem tudom, ki hogy van vele, de mi pihenni jövünk ilyen helyekre. Vacsora: nem, mi nem a fitness csoporttal vagyunk! Bolognai ehetetlen (pedig a gyerek kedvence a jó kis menzai bolognai, szóval edzett). Én vega, kérdésem a valakihez, aki az ételek mögött áll: mi az, ami nem húsos? Válasz: a köret. Ennyi!!! Ráadásul mindezt böjti időszakban, amiért a katolikusok külön szót emelhetnének!
A háló ágya rendben, ellenben a gyereké az ún. nappaliban egy műbőr kanapé - extrakemény. Nem tud rajta aludni. Meg a "buli" miatt sem, ami másnap kiderül, hogy SZÜLINAPI BULI (???).
Wellness: nagyon kicsi, levegőtlen, kinti medence no, belső pedig tele, még a talán úszórészben sem lehet úszni, mert az is tele pörgő gyerekekkel (nekem is van, velünk volt, csak én rá szoktam szólni).
Szauna jó, de a szaunaolajnak nevezett valami, az nem az, hanem vmi sokkal gyengébb, átöntött izé. Jégkása neve jégbarlang...hol a barlang?
Reggeli: ott van az egész fitnesz-csoport és mindenki, várni kell, levegő viszont nincs. Kimenekülök, aztán családilag elmenekülünk.
SLUSSZPOÉN: ki akarják fizettetni az egész csomagot (2 éjszaka), mert a lemondási feltételekben benne volt. Vállaltuk. Ahhhhha: és a szállodának nevezett valami, mit vállalt? Idegbeteg "ügyeletes" 35 percet várat magára, aztán pici stílusban dühöng. Gratulálok! A legkiválóbb [moderálva - a szerk.], akit láttam! Óvakodjon mindenki a helytől!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Hotel Wellamarin további értékelései

2024.04.04gyerekekkel
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a szobákban a Mini bár üres volt. A lenti bárban nem volt energia ital, menta…. Tűzijátékot kértem az ott készített szülinapi tortára és nem volt, pedig lebeszéltük. Az ételek finomak, választék is kielégítő. Dicséret a szakácsoknak. Köszönjük a finom tortát!...
2024.03.25a párjával
Kiváló
Minden remek volt. A szoba tiszta, szépen berendezett, kényelmes volt, csodás kilátással az erkélyről. A wellness részleggel is nagyon elégedettek voltunk. A víz hőmérséklete megfelelő volt, és minden látványelem működött. Szerencsénkre nem is volt zsúfolt, úgyhogy mindent ki tudtunk használni. A...
2023.12.29barátokkal
Átlagos
Maga a szállás gyönyörű, igényes, a szobák rendkívül kényelmesek. A dolgozók figyelmesek, kedvesek. Az ételválaszték azonban gyér volt, valamint a gyümölcsök között sok volt az ehetetlen. De a legrosszabb a hideg ételek voltak!!! - nem volt melegen tartójuk, és mikrót sem raktak ki, hogy...

A Hotel Wellamarin legnépszerűbb csomagjai

Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi - BALATON SOUND (min. 2 éj)
BALATON SOUND
259.350 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
07.03-07.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.056 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval