Chubakka étterem értékelései

Értékelései
15
26
36
48
0
1
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Chubakka értékeléseit!

Olvasd el Chubakka étterem értékeléseit!

Chubakka értékelései

Hosszabb kihagyás után sem csalódtunk -

Lóki Csárda Marcali

2020. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. február 7.
Régebben többször, mostanában ritkábban vetődtünk erre a tájékra. De ha tehetjük és van rá idő, mindig megállunk itt. És nem csalódunk, szinte soha! Miért? Mert nagy a választék, mert jópofa az étlap, mert saját szürkemarha-feldolgozás folyik, mert nagyon jók az ízek, mert keveset kell várni (ma meglepően keveset vártunk), mert van egy hangulata a helynek, mert a vicces pincér bácsi még mindig a régi, vagy csak mert egyszerűen jóóóóóó?
Megosztom
Bárhova, de ide ne! -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegye fel a kezét, akinek ez sült csirkemellnek tűnik! Ilyen rosszakat régen ettünk! A retro jellegről most nem szólnék, de: az étlap megnevezése szerinti sült csirkemellcsíkok így néztek ki, mócsing állaggal (nem is értem, kínaiban is jobb), sületlen, de bő olajban úszó krumplival. Férjem rendelése Globus konzervből is jobb lett volna, a sztrapacska köretről nem is beszélve.
Megosztom
Klasszik, legendás és pont az! -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kiváló hely, nézz utána, miről híres és pont azt kapod tőle, sőt még többet is! Direkt nem velős pirítóst ettünk, nagyon finom frissensülteket, gyors, korrekt kiszolgálással, pedig még 3 óra körül is telt ház volt. Csak ajánlani tudom:) - ja és ár-érték arányban is a legjobb a környéken! Egy idézet a hype-tól:
. . .
Megosztom
A' la carte ne! -

Turul Kisvendéglő Szarvas

2018. októberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2018. október 6.
15. 00 után érkeztünk. (Nem svédasztalos időben ). Asztal a mosdó közelében volt szabad és sajnos szagos is. Egy korrekt tájékoztatással elkerülhető lett volna az a rossz érzés, hogy bármit kérünk, az nincs. Viccesen megkérdeztük, hogy akkor inkább mondja meg a nem túl kedves pincérnő, hogy mit szabad rendelni.
Megosztom
2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. december 17.
Helyi ismerősünk ajánlotta az éttermet, elmondása szerint fiatalos, modern, de nagyon jó! Egyetértünk! A kiszolgálás udvarias, egész gyors, van menü, online étlap. Barátságos, modern környezet, "menő" étlap a helyszínen (fadeszkás, lapozós). Bőséges kínálat, egyértelmű trendek. A leves finom, tányér méretét (mélységét! ) a képen látjátok.
Megosztom
2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. december 17.
"Helyi erő" (sárospataki lakos) ajánlása után választottuk az éttermet. Az aznapi menü fokhagymát tartalmazott, így az egész étterem úszott a fokhagymaszagban! A menü árak is nagyon magasak, mondhatni egyik drágább, mint a másik 1100-tól 1790-ig kb. Bp-en 790,890 es menüt eszünk ilyesmikből. A berendezés retro, a székek nagyon kényelmetlenek.
Megosztom
Jót tett a megújulás -

Torony Étterem Fonyód

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár márciusban még felújították, húsvétra már újra megnyitott az étterem. Bevallom, évekkel ezelőtt egyáltalán nem tett rám jó benyomást, ezért inkább elkerültük, viszont családtagjaim jóként emlékeztek rá. Mivel az általunk gyakrabban látogatott Balatonfenyves körüli éttermek megengedik maguknak azt a luxust, hogy csak május közepén nyissanak, ezért betértünk ide, és egyáltalán nem bántuk meg!
Megosztom
Trendi, menő, ahogy mostanában kell... -

Eiffel Bistro & Bar Budapest

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 24.
Asztalt foglaltunk, honlapon ez nem nagyon működik, de Facebook-on igen. Érkezéskor rögtön tudták, mutatták. Kiszolgálás gyors és felettébb udvarias! Tényleg, ez valódi 5 csillag. A választékot én bővíteném, de értem, hogy bistro&bar, szóval ez is rendben. Korrekt tájékoztatást kaptunk az ételekről.
Megosztom
Egyél indiait, de inkább Pesten -

Indigo Buda Étterem Budapest

2017. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. március 22.
Az Indigo régi ismerősei vagyunk. Egy másik indiai étterem helyett most viszont a budai oldalt kellett választanunk - pozitívum, hogy rugalmasak voltak és épp volt hely. A hangulat viszont kicsit mű. . . Szűkösebb ablakok, a budai lehetőségekhez mérten, kicsit zsúfolt (pontosan hallottam a szomszéd asztalt, pedig nem akartam) és sajna nyoma sincs indiai vendégeknek, nem úgy, mint a pesti oldalon.
Megosztom
Már az elején elvérzett... -

Pándzsáb Tandoori Indiai Étterem Budapest

2017. márciusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. március 14.
Tudnék én több helyre is szívecskéket rakni, de sajna mégsem. Ugyanis létre sem jött az étkezés. De tapasztalatom, az van! Egy barátom ajánlotta (aki maga is elég "laza", megengedő típus), hogy próbáljuk ki, lehet, hogy a kiszolgálás nem tuti, de az ételek kárpótolnak. Az Indigó és eközött vacilláltunk, péntek este. Ok: asztalfoglalás. 18.
Megosztom
4 oldalon / 36 találat


TérképX