Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szállodai félpanzió

Forest Hills Hotel Étterme ZircForest Hills Hotel Étterme Zirc a térképen

2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hotelben szálltunk meg, 5 napot töltöttünk itt el, félpanziós ellátással. A reggeli és az ebéd is svédasztalos volt. Reggeli 7.30-10 között, vacsora 18-20 óra között zajlott.
Az asztalokra elhelyezték a szobaszámunkat, így elvileg minden alkalommal ugyanannál az asztalnál ültünk. Azért csak elvileg, mert egy alkalommal másokat ültettek le az asztalunkhoz, mire mi megérkeztünk, de ez sem okozott problémát, kaptunk egy másik asztalt, ahol szintén elfértünk kényelmesen.
A reggeli kínálata és minősége megfelelt a 4 csillagos színvonalnak. 5 féle felvágott, illetve sajt, minőségi áruk, nem tesco gazdaságos, és nem minden nap ugyanaz a sortiment várt. Többféle gyümölcs (pl. dinnye, ananász), többféle friss pékáru, igaz, aki ha későn mentünk reggelizni, a magos rozsos zsemle már kifogyott. A kávégépben csak eszpresszó és krémkávé volt, felejthető ízvilággal. Pickwick filteres teákból sokféle. 2 féle gépi "gyümölcs" lé (narancs, multivitamin).
A vacsoránál 1 leves, 1 desszert, valamint 3 főétel és 3 köret volt a kínálat, melyek között hal és csirke minden alkalommal szerepelt. Egy kicsit több fűszert és kreativitást elbírtak volna a fogások véleményem szerint, de összességében finomak voltak az ételek, sosem távoztunk éhesen.
Mivel az italok meglehetősen túlárazottak voltak, így inkább vizet ittunk.
A személyzet udvarias és készséges volt, extra kívánságokat is próbáltak teljesíteni.
Tiszta, ízléses környezetben étkeztünk.
Ebédre lehetett a la carte étkezést igénybe venni, aki nem fizetett be előre a vacsorára, az helyben 4500 Ft-ért vehette igénybe ezt a szolgáltatást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
Forest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - BelsőForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étlap/itallapForest Hills Hotel Étterme Zirc - BelsőForest Hills Hotel Étterme Zirc - BelsőForest Hills Hotel Étterme Zirc - BelsőForest Hills Hotel Étterme Zirc - BelsőForest Hills Hotel Étterme Zirc - BelsőForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Étel/italForest Hills Hotel Étterme Zirc - Külső képForest Hills Hotel Étterme Zirc - Külső kép

Forest Hills Hotel Étterme további értékelései

2023.04.10barátokkal
Kiváló
A Forest Hills hotelben megszállva igénybe vettük az éttermet is. Szép tágas helyiség, ahol a finom ételeket kellemes hangulatban költhetjük el. Az étlap kinálat ugyan nem bőséges, de ami van az jó ízű. A kiszolgálás kifogástalan. Az ital kinálatuk is rengeteg, és jó minőségű. Mindenkinek...
Népszerű szállások a környéken
Rózsa Vendégház Zirc - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.11.01-ig
Rózsa Vendégház Zirc
40.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval