Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ciszterci Látogatóközpont Zirc

Így is ismerheted: Zirci Ciszterci Apátság Látogatóközpontja
4,8
9
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Látogatóközpont közül
Kategória
Látogatóközpont
Ciszterci Látogatóközpont Zirc
Ciszterci Látogatóközpont ZircCiszterci Látogatóközpont Zirc
Ciszterci Látogatóközpont ZircCiszterci Látogatóközpont Zirc
25 fotó

Ciszterci Látogatóközpont Zirc bemutatkozása

A zirci Ciszterci Apátsághoz tartozik a Bakony vidékének egyik leggyönyörűbb barokk temploma, a magyarországi ciszterci rend központja. Szintén az apátság épületében látható hazánk egyik legszebb műemlékkönyvtára és a 2021-ben átadott Királyterem.  
1182-ben III.
Tovább olvasom >>

9 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
78%
Érdekes
22%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

9 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Rózsa Vendégház Zirc - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.11.01-ig
Rózsa Vendégház Zirc
37.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
75.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
45.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval

Ciszterci Látogatóközpont Zirc vélemények

29
1267
1904
38708
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 648 városban járt márFelfedező - 2038 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 38708 feltöltött kép
Érdekes 2022. augusztus 14.a párjával járt itt
Hmm. . . nézzük csak. . . az ember írt már más címen véleményt az apátság templomáról, a bazilikáról, a műemlék-könyvtárról. meg az apátságban lévő természettudományi múzeumról. Akkor mi maradt még? Maga az apátság? De mik is ezek az apátságok? A turista nyilván volt már Pannonhalmán, Tihanyban, Bélapátfalván stb.
Itt fényképeztem:
Ciszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - EgyébCiszterci Látogatóközpont Zirc - EgyébCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - EgyébCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - Külső képCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - BelsőCiszterci Látogatóközpont Zirc - EgyébCiszterci Látogatóközpont Zirc - EgyébCiszterci Látogatóközpont Zirc - EgyébCiszterci Látogatóközpont Zirc - Egyéb
Még több kép (20 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 8 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.