Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ez egy rendezvényszálloda

Szépia Bio & Art Hotel ZsámbékSzépia Bio & Art Hotel Zsámbék a térképen

Átlagos 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Érdemes elolvasni a korábbi értékeléseket is, a helyzet változatlan!(Én nem olvastam el előre..)
A 4 csillag túlzás – 3 csillagos az összbenyomás. Optimális esetben itt lehet pihenni, mi azt szerettük volna. Ez egy rendezvényszálloda, konferenciatermekkel, céges összetartós bulikra is. Ha valaki ilyet kifog, akkor éjszaka megy az ajtócsapkodás, zajongás. Mi kifogtuk az egyik éjszaka, és épp a bulizós társalgó mellett volt a szobánk (miért is nem a legtávolabbit adták?!), hajnali 3-kor megkértem őket, hogy térjenek nyugovóra. És, ha fúrni akarnak délután, hosszasan, arról is jó lenne az éppen csekély számú vendéggel egyeztetni, pl. a reggeli idején. Elárulom, ha ott áll a vendég autója a parkolóban, akkor valószínűleg a szállodában van….
A takarítás valószínűleg csak külön kérésre történik, anélkül a szemetet sem ürítik ki.
A szauna, gőzkabin rendben, egy infrakabin is van eldugva, azt a legvégén vettem észre. A medencében max. 2 ember tud egyszerre úszni, pancsolni persze több is. A jakuzzi pici, 4 embernél több nem tud leülni, elég ritkán indul a bugyogás, és amikor megérkeztünk piszkos volt (nem lehetett látni a fenekét, olyan szürke volt a víz), ezt jeleztem is az első napon, de csak az igazgatóval történő beszélgetés után, a 4. napon tisztították ki.
Nagyon helyes, hogy az óvodásoknak is lehetőséget biztosítanak az úszástanulásra, de erről jó volna a vendégeket előre tájékoztatni, hogy aki nem velük együtt akar a wellnessben lenni, úgy tudja a napját tervezni. A wellnesst egyébként külsősök is igénybe vehetik, ez növeli a terhelését.
A sok kifogás után az igazgató korrekt módon csökkentette az árat, így végül nem volt olyan érzésem, hogy aránytalanul többet fizettünk.
A étterme jó, finomak az ételek és a kiszolgálás is udvarias. Az viszont igaz (ld. alább), hogy egy 7.5 decis ásványvíz 805 Ft, ezt az ember már nem „elég drágának”, hanem lenyúlásnak érzi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Szépia Bio & Art Hotel további értékelései

2024.03.12egyedül
Rendkivül tiszta és jó hangulatú volt a szállás, a reggeli és a vacsora is töléletes volt! Böséges választék, finom izek! A wellness részleg szolgáltatás repertoárja nagyon jo de sajnos a medence kicsi a jacuzzi egy másfél méter átméröjü kör, ami egy vip szoba privát jacuzzijának elegendö de...
2023.12.18barátokkal
Kiváló
Az úszóvíz 28 C hőmerséklete tökéletes,nem kell dideregni és vacogni,mint sok más helyen,es mégis üdítő,frissítő. A jacuzzi 33 C is kellemes,tökéletes Pozitívum,hogy kutyabarát szállás. Mind a reggeli, mind a vacsora nagyon ízletes es bőséges volt. Az ágyak kényelmesek,a szoba tiszta és...
2023.11.15barátokkal
Gyenge
A 101-es számú szoba a legrosszabb helyen van a hotelban. Egyetlen köztes ajtó választja el a másik szobától. Semmiféle hangszigetelés nincs a 2 szoba között! Az áthallatszó zajtól lehetetlen pihenni. A szomszédos bowling pálya és bár zaja teljesen behallatszik. Ezt csak tetézték egy félrészeg...

A Szépia Bio & Art Hotel legnépszerűbb csomagjai

Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon (min. 2 éj)
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
65.709 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon (min. 4 éj)
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
125.367 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Abacus Herceghalom - Tavaszi wellness akció
Tavaszi wellness akció
2024.05.31-ig
Hotel Abacus Herceghalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval