Boszorkánymúzeum és Boszorkánybazár Zsámbok

városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum

Boszorkánymúzeum és Boszorkánybazár Zsámbok bemutatkozása

A Boszorkánymúzeum tudományos alapossággal igyekszik átfogó képet adni arról, hogy miért féltek az emberek a boszorkányoktól, miért vonzódunk hozzájuk mégis, mikor nyúlunk a mindennapokban a mágiához, milyen kapcsolat fűz minket a szellemvilághoz és mindezt hogyan fordíthatjuk egy boldogabb életre.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Október 23.
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell nyaralás
Hotel Aquarell Cegléd
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Karácsony
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony

Boszorkánymúzeum és Boszorkánybazár Zsámbok vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 263 városban járt márFelfedező - 329 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2701 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. július 1.barátokkal járt itt
Remekül telt az idő a kis múzeumban, Anita széles körü információit hallgatva. Az ősi időktől felépítve történeti áttekintést adott e különleges világról, szívvel-lélekkel. Sok-sok tárgyat gyűjtött össze, némelyik felmenőitől maradt rá, de a gyűjtés sosem ér véget, így később is érdemes ellátogatni.