Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 VR játékterem - szakadj ki a valóságból, és merülj el a virtuális valóság világában!

Elképzelted már, ahogyan lógsz egy felhőkarcoló tetejéről, vagy egy igazi gladiátorként küzdesz meg az ellenséggel? Esetleg fénykardokkal harcolnál? Most már egyiknek sincs akadálya: ugorj fejest a jövőbe, és próbáld ki legvadabb vágyaidat a csúcstechnológia segítségével! Cikkünkben 5+1 VR termet gyűjtöttünk össze, ahol mindez valósággá válhat.

 

VR Vidámpark, Budapest

A budapesti vidámpark bezárását követően igazi hiánypótló központ nyílt 2019 novemberében a Nyugati tér szomszédságában. A 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő VR Vidámpark célja, hogy a ma elérhető legkorszerűbb technológiát felhasználva szakítsa ki vendégeit a valóságból az ott töltött órák alatt. Kísértetház, klasszikus zombilövöldözés vagy ügyességi kihívások; itt biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló VR játékokat.

Szállásajánlatok Budapesten>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Vidámpark (Budapest)

 

 

Play VR Budapest

Ha nem vagy igazán otthon a VR világában, de kipróbálnád magad egy teljesen új szerepben, akkor a fővárosi Play VR a neked való hely. A játékmesterek segítenek megkeresni a több mint húszféle kaland közül a leginkább hozzád illőt, betanítják és így már magabiztosan vághatsz neki a szórakozásnak. Egyszerre akár nyolcan is részt vehettek a játékokban, így csapatépítő tréningnek vagy baráti társaságok számára ez egy szuper választás lehet.

Szállásajánlatok Budapesten>>

 

VR Evolution, Budapest

A virtuális kikapcsolódás új szintre emelését célozták meg a szervezők, amikor a már közkedvelt szabadulószobákat hozták el a VR világába. Az egyórás időblokkokban foglalható próbatételek izgalmas kihívások elé állítanak, a VR Evolution lenyűgöző grafikai megoldásokkal teli környezete pedig biztosan gondoskodik arról, hogy az élmény maradandó legyen számodra. Menekülj meg egy kísértetházból vagy egy lakatlan szigetről; bármi is a rémálmod, itt valósággá válik, hogy megtanuld legyőzni a félelmeidet!

Szállásajánlatok Budapesten>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Evolution (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: VR Evolution (Budapest)

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak, minden alkalomra- Fotó: VR Evolution (Budapest)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak, minden alkalomra- Fotó: VR Evolution (Budapest)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Elvarázsolt helyszínek, izgalmas feladatok – íme a legjobb szabadulószobák Budapesten!
Néhány éve kezdtek igazán betörni a köztudatba a szabadulószobák, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen kitűnő program esős napokra vagy randihelyszínnek. Ahány szoba annyi tematika, úgyhogy ebben a cikkben megmutatunk néhányat, hogy legyen miből válogatni!

 

 

HC Gaming, Eger

Az egri vár árnyékában egy másik világ tárul elénk, ahol lehetsz akár egy lövöldözős "akciófilm" sztárja, megmentheted a Földet a zombiapokalipszistől, nyomozhatsz paranomális tevékenységek után, de kiélheted versenyzői hajlamaidat is egy autós megmérettetésen. A HC Gamingbe érkezhetsz egyedül vagy barátokkal, érdemes azonban előre lefoglalni a választott szimulátorokat, hogy biztosan ne potyára menjetek oda. Az igazi fanatikusoknak pedig külön jó hír, hogy az itt használt felszerelések meg is vásárolhatóak webshopjukon keresztül.

Szállásajánlatok Egerben>>

 

VR Univerzum, Pécs

A pécsi híres Zsolnay Kulturális Negyed legújabb programja a jövő megismerésére csábít. Ha szeretnéd kipróbálni a súlytalanságot, búvárkodnál a tenger mélyén vagy elutaznál a Föld bármely pontjára, akkor elég csak felvenned egy szemüveget a VR Univerzumban és máris teljesülhetnek ezek a vágyaid. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a szimulációs programok ne csak fantasztikus látványt nyújtsanak, hanem ismeretterjesztő szerepük is legyen, így valóban megvalósulhat a gyermekek számára a játékos tanulás elmélete.

Szállásajánlatok Pécsen>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Zsolnay VR Univerzum (Pécs)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Zsolnay VR Univerzum (Pécs)

 

 

Bükki Csillagda, Répáshuta

A Bükki Nemzeti Park területén belül egy igazán egyedülálló élménycentrumot fedezhetünk fel. A 2018-ban nyílt Csillagászati központban az állandó kiállítások és a planetárium mellett egy VR részleget is létrehoztak, ahol bárki űrutazó lehet pár perc erejéig. Egy Apolló 18 küldetés során, a Hold felszínén, egy marsi kráterben vagy a Nemzetközi Űrállomás közelében segíthetnek látogatóik egy-egy éles helyzet megoldásában űrbéli missziók ke

Szállásajánlatok Répáshuta környékén>>

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)

VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)VR játékok, VR termek, VR élmények minden korosztálynak - Fotó: Bükki Csillagda (Répáshuta)

 

Nyitókép: Bükki Csillagda, Répáshuta

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5+1 erdei szálláshely festői környezetben az Északi-Középhegységben
Nincs is jobb annál, mint amikor a mindennapok fáradalmait zavartalan, erdővel körülvett, festői környezetben pihenhetjük ki. A következő hat szálláshely tökéletes választás, ha szeretnétek elvonulni, kirándulni, romantikázni, vagy a baráti társasággal eltölteni néhány napot.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Úszkáljatok a mészkősziklák ölelésében, lazítsatok a forró rönkszaunában vagy nevezzetek be egy izgalmas csúszdázásra, esetleg vadvízi kalandra! Gyertek velünk a vadregényes Észak-Magyarország, az igézően szép Alföld és a változatos Nyugat-Dunántúl mesébe illő fürdőhelyeire – nem bánjátok meg!
Országszerte megszámlálhatatlan mennyiségű kilátót találunk, így bőven van merítési lehetőségünk arra az esetre, ha akár több száz méteres magasságból szeretnénk gyönyörködni a panorámában. Cikkünkben 5 olyan kilátópontot gyűjtöttünk össze, amit mindenképpen érdemes felírni a listátokra!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!