Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Naplementés élményektől a kalandos utazásig: vitorlázás a Balatonon

Ringatózzatok a magyar tenger hullámain, csobbanjatok a Balaton közepén, koccintsatok egy vitorlás fedélzetén a kapitánnyal, romantikázzatok a naplementében vagy tegyetek emlékezetessé egy különleges pillanatot a szeretteitekkel, kollégáitokkal! Felkészültetek? Akkor horgonyt fel és máris indulunk! TOP5 felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal.

 

Vitorlázz Füreden – 10 pontos programok

Bízzátok magatokat a kapitány gondjaira egy 6 órás, fantasztikus kiránduláson, ahol a romantikus Tihanyi-félszigetet hajózhatjátok körbe, esetleg részt vehettek egy Balatonfüred-Siófok túrán! Persze az sem gond, ha csak belekóstolnátok az új élményekbe egy 2 órára szóló, felejthetetlen kalandon, ahol romantikus naplementenézést vagy a Tihany – hajóállomás-rév megtekintését tűznétek ki célul. A sétavitorlázások során ugyanis ezek a programok mind elérhetőek lesznek számotokra, ha felkeresitek a Vitorlázz Füredent.

A tematikus hajókirándulásokról sem érdemes lemaradni. El tudjátok képzelni, hogy milyen klassz lehet a csillagok vagy a Nap fényében fürdőzni a Balaton közepén? Netán sporthorgászatra indulni a kedvetek szerint? Akkor valósítsátok meg a vágyaitokat!

Honnan futnak ki a hajók? 8230, Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u 8.

Balatonfüredi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz FüredenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz Füreden

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz FüredenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Vitorlázz Füreden

 

 

Extrém Balaton  - romantika felsőfokon

Egy csodás hajótúra mindig remekül összekovácsolja a párokat, a baráti társaságot, a családot és a munkatársakat is, ezért megéri igénybe venni az Extrém Balaton szolgáltatásait. Nevezzetek be egy fantasztikus utazásra, ahol a környék káprázatos borait tesztelhetitek le, megcsodálhatjátok a horizont mögé lebukó napot és mindeközben páratlan élőzene szolgáltatja az aláfestő zenét! Sőt! Ha régóta tervezgetitek már a lánykérést, akkor mindezt pazar környezetben is megtehetitek, amivel biztosan életre szóló emléket szereztek a kedveseteknek.

Ha azonban inkább egy születésnapot, évfordulót, legény- vagy lánybúcsút, esetleg más jeles alkalmat ünnepelnétek, akkor is jó szívvel ajánljuk számotokra az Extrém Balaton programjait, így a vitorlázást akár fürdőzéssel és iszogatással is összeköthetitek.

Honnan futnak ki a hajók? Balatonfüred, Silver Yacht Kikötő, Zákonyi Ferenc utca 4

Balatonfüredi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyalFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal

 

 

BL Yachtclub Balatonlelle – utasból kapitány

Festményre illő vitorlások és barátságos motoroshajók is szerepelnek a BL Yachtclub Balatonlelle kínálatában, melyeket bármelyiket kibérelhetitek egy kis vízi kiruccanásra a kapitánnyal vagy akár nélküle is. Még sosem vezettetek hajót? Az sem baj, mert az 5 fő számára ideális, elektromos jármű vezetését képesítés nélkül is könnyen elsajátíthatjátok!

Dőljetek hátra, élvezzétek az arcotokat simogató szelet, a melengető napsugarakat és adjátok át magatokat a tökéletes pihenésnek!

Honnan futnak ki a hajók? 8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36-38.

Balatonlellei szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub BalatonlelleFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub Balatonlelle

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub BalatonlelleFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: BL Yachtclub Balatonlelle

 

 

Aktív Pont Tihany – ahol az álmok megvalósulnak

Engedjétek el a zsúfolt strandokat és válasszatok egy valóban egyedi élményt a nyárra, amit az Aktív Pont Tihany biztosít nektek! A programokat úgy válogathatjátok össze, ahogy csak szeretnétek, ezért teljesen az igényeitek szerint alakíthatjátok a hajókázást. Jöhet egy frissítő fürdőzés az álomszép panoráma mellett, amit napozással és koccintással spékeltek meg a fedélzeten?

Ráadásul, ha már régóta dédelgetett álmotok, hogy egyszer megragadjátok a kormánykereket, akkor ne gondolkodjatok tovább, ugyanis most eljött az idő! Ezen a szuper helyen végre testközelből kerülhettek közelebb a hajókázás világához!

Honnan futnak ki a hajók? 8237 Tihany, Lepke sor 9-11.

Tihanyi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont TihanyFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont Tihany

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont TihanyFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Aktív Pont Tihany

 

 

Szkipper Vitorlásbérlés Keszthelyen – rum helyett borkóstoló

Szeljétek vígan a habokat egy minden igényt kielégítő, exkluzív vitorlás hajó fedélzetén a Szkipper jóvoltából, akik különleges élménytúrára visznek a lélegzetelállítóan szép Keszthelyi-öbölben! Sajátítsátok el a halászcsomó kötését és lessétek el a kapitánytól a vezetés titkait egy interaktív vízitúra során, ahol arrafelé visz majd benneteket a hajó, amerre menni szeretnétek!

Amennyiben úgy tartja kedvetek, még zseniális ízekkel is kiegészíthetitek az élményt, és előtérbe kerülnek a kiváló zalai borok is!

Honnan futnak ki a hajók? Keszthelyi kikötő

Keszthelyi szállásajánlatok>>

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés KeszthelyenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés Keszthelyen

Felejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés KeszthelyenFelejthetetlen balatoni vitorlázás kapitánnyal / Kép: Szkipper Vitorlásbérlés Keszthelyen

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A festői Keszthely és környéke - látnivalók és programlehetőségek
A Balaton nyugati szegletének központjaként Keszthely városa és környéke több kihagyhatatlan látnivalóval és programmal kecsegtet, így bármilyen témához is húzzon a szívünk, szinte biztosan megtalálja mindenki a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Igyekeztünk egy csokorba szedni több egyedülálló úti célt is.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Dunakanyar egyik legszebb városaként Vác számtalan lehetőséggel csábít minket egy kis városlátogatásra. Ez alkalomból egy csokorba szedtük nektek a bakancslistás látnivalókat. Tartsatok velünk!
Fiatalos és vagány hely, ahol a faszenes grillé, a húsé és söré az abszolút főszerep. Kipróbáltuk a balatonfüredi Vasüzletet, és előljáróban annyit mondunk: 10/10 pontos a hely!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!