ZigZag étterem értékelései

Értékelései
95
86
1525
1202
78
9
27388

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag székesfehérvári értékelései

Tonkabab karamella és paprikás málna -

Damniczki Cukrászda és Cukrászműhely Székesfehérvár

2015. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. március 1.
A Damniczki cukrászda Székesfehérváron már szinte fogalom, melyet egy helyi cukrász-família vezet. Csak a fagyikat volt szerencsém megkóstolni, a sütik majd legközelebb kerülnek sorra. A fagylaltok között rengeteg különleges, izgalmas, esetenként meghökkentő ízt lehet kipróbálni, olyanokat is, amilyeneket máshol még nem is láttam.
Megosztom
Ebéd az ismeretlen katona mellett -

Caffé MAURO Székesfehérvár

2014. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkaügyben jártunk Fehérváron, és a helyi kollégák ajánlása alapján jöttünk a Mauroba ebédelni, amely a Belvárosban a Hősök terén található. Verőfényes napsütésben, gyönyörű időben foglaltunk helyet a teraszon, ahol 1-2 asztal volt csak szabad, így bizakodással vártuk, ha ennyi embernek bejött, biztosan jó lesz, köztük sok volt a visszajáró vendég, akiket név szerint üdvözölt a pincér.
Megosztom
2014. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már évek óta nem itt élek, de Székesfehérváron jártam gimnáziumba, és az osztálytalálkozónkat a Bányató Vendéglőbe szervezték a volt osztálytársak. Még gyerekkoromból emlékszem, hogy a Bányatónál akkoriban is volt egy vendéglő, de az inkább (kis)kocsmaként funkcionált, a konyha nem igazán volt figyelemre méltó.
Megosztom


TérképX