Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos lángossütő

Fantázia Lángos SzentendreFantázia Lángos Szentendre a térképen

Átlagos 2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fantázia lángossütőről írtam már egy értékelést más fórumra, akkor akadt helybeli polgár, aki vitaba szállt velem, mondván, hogy a város legjobb lángosozójáról van szó. Az persze egy dolog, talán igaza is van, de attól még amit leírtam, az tételesen stimmelt. Szerencsére sikerült megörökítenem a pillanatot is, amikor barátom elugrik a lángosról bőven csöpögő olaj elől. Talán ennek, mármint a fotó közlésének és a kritikámnak köszönhető, hogy most már rendesen lecsepegtetik a lángosokat.
Tény, hogy amikor a minap adtam még egy esélyt a helynek, már nem volt olajos a lángos. Elég sűrű, tömör volt, jobb szeretem ha könnyedebb a tésztája, de alapvetően rendben volt. Gondoltam,tejfölöset kérek (300 ft és jó nagy), azt nehezebb elrontani. A múltkor virslis-káposztás volt műsoron és olyan pocsék virslit tettek bele 900 forintért (ebben benne volt még két extra, káposzta s még valami), hogy inkább maradtam a simánál.
Fekete mellényben, fekete ingben és fekete farmerben voltam, azt mondja a kiszolgáló hölgy, szerinte biztos viccesen, hogy „azt hittem kéményseprő”. Nem vettem a lapot. Nem láttam még kéményseprőt magyar sujtásos mellényben.
Átlagos hely ez, minden tekintetben. Nem kizárt, hogy eszem itt még sima lángost, 250 ft körül az ára, nem 900, mint a Várban.
De épp úgy le is tudok róla mondani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Fantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Étel/italFantázia Lángos Szentendre - Külső kép

Fantázia Lángos további értékelései

2022.04.16a párjával
Átlagos
Hatalmas sort kivárva jutottunk a lángosunkhoz (kb 40 perc), ami nem volt semmi különleges, sem ízre, sem adagra. Szerintem minden piacon sütnek ilyet. Viszont legalább drága volt... Egy sajtos-tejfölös lángos 1100 Ft... Értem én, hogy infláció, meg minden, na de akkor is. És ennyi pénzért ne...
2019.09.03a párjával
Egy rendezvénysorozt ideje alatt tértünk ide egy jó lángosra. sajnos az ülőhely nagyon kevés, állva pedig elég körülményes lángost enni.Így kiültünk a Duna partra, s ott ettük mg. Maga a lángos nagyon finom volt, tökéletes a tészta és feltét is volt rajta bőven. A sör és az üdítő is rendben volt....
2018.07.19gyerekekkel
Én még ilyen finom lángosokat eddig nem ettem! Jó volt a tésztája és isteni a feltét! Biztos, hogy visszajövök még ide enni.
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval