Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színvonal alatti hely, gyanútlan turistákra specializálódva

Fantázia Lángos SzentendreFantázia Lángos Szentendre a térképen

Gyenge 2015. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Dunakorzóra kifutó egyik kis utcában - azaz nagyon frekventált helyen - található kifőzde jellegű lángosozó és palacsintázó.
A palacsinták tekintetében tudok nyilatkozni, melyek darabja egységesen 200 Ft. A Nutellás nem igazi Nutella, hanem valamilyen olcsóbb, mogyorót nyomokban tartalmazó utánzat, a túrós nem túrós, hanem túrókrémes, ez is valami felhígított verzió. A dió meg dejó vagy egyéb pótlék, szóval egy kis átverésről van szó. Előre lesütött és feltornyozott, már régen hidegre hűlt palacsintákat árusítanak. Valószínűleg több órával előre lesütik, remélhetőleg az előző napról megmaradtat azért nem adják el, legyünk optimisták.
A töltelék spórolós, a mákban több a porcukor, mint a mák. Ha nem szól az ember, meg is mikrózzák és vastagon beszórják porcukorral, tálalás papírtálcán. A kinti asztalok ragadnak.
Kiszolgálás unott, azt érzi az ember, hogy a pénzesebb külföldi turisták számítanak, a magyarok, főleg ha nem 10 palacsintát és 15 lángost kérnek egyszerre, nem érdekesek.
Árusítanak hamburgert és gyros tálat is, a kiírt étlap szerint.
Nekem nagyon nem jött be a hely, nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (13)
Fantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - BelsőFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Étel/italFantázia Lángos Szentendre - Külső képFantázia Lángos Szentendre - Külső kép

Fantázia Lángos további értékelései

2022.04.16a párjával
Átlagos
Hatalmas sort kivárva jutottunk a lángosunkhoz (kb 40 perc), ami nem volt semmi különleges, sem ízre, sem adagra. Szerintem minden piacon sütnek ilyet. Viszont legalább drága volt... Egy sajtos-tejfölös lángos 1100 Ft... Értem én, hogy infláció, meg minden, na de akkor is. És ennyi pénzért ne...
2019.09.03a párjával
Egy rendezvénysorozt ideje alatt tértünk ide egy jó lángosra. sajnos az ülőhely nagyon kevés, állva pedig elég körülményes lángost enni.Így kiültünk a Duna partra, s ott ettük mg. Maga a lángos nagyon finom volt, tökéletes a tészta és feltét is volt rajta bőven. A sör és az üdítő is rendben volt....
2018.07.19gyerekekkel
Én még ilyen finom lángosokat eddig nem ettem! Jó volt a tésztája és isteni a feltét! Biztos, hogy visszajövök még ide enni.
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval