Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megbízható, jó hely

Öreg Tanyacsárda Étterem LajosmizseÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse a térképen

2019. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. július 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Öreg Tanyacsárda az a hely, ahová az ember betér annak dacára, hogy mióta megépült az M5-ös autópálya, már nem esik útba. Ennek fő oka, hogy hangulatos, jó ízléssel berendezett hely v gyönyörű virágos terasszal, amit az U alakú épületegyüttes ölel körbe. A beltér dekorációja harmonikus, patinás, egyszerre idézi a polgári és a paraszti világot, zavaró eklekticizmus nélkül.
A konyha az elmúlt húsz évben stabilabbá igényesebbé vált, ami pozitív dolog. Legutóbbi értékelésem óta legalább háromszor jártam itt, és szolid szint emelkedést tapasztaltam. Megbízható, korrekt, régi vonalas csárdakonyha, némi kreativitással fűszerezve.
Tavalyi látogatásunk alkalmával ettünk erdei gombás szarvasragulevest ettem, majd borjúlábat rántva tartármártással és krumplival, továbbá valami desszertet is, amire már nem emlékszem. Gigantikus adagokat adtak, a borjúlábból csomagoltattam is.
Az is imponáló, hogy az átlagnál sokkal szélesebb a borlap, mely az élvonalbeli magyar pincészetek borait sorakoztatja fel. A kommersz pezsgők tizenöt tételesen választékán kívül kínálnak több mint ötven tételt, melyeket három kivétellel ki is mérnek decire. A szorzó barátinak mondható. Szép pálinkaválaszték is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső kép

Öreg Tanyacsárda Étterem további értékelései

2024.01.28barátokkal
Kiváló
Elsőnek voltam az öreg Tanya csárdában nagyon finom volt az éttel s jó volt a kiszolgálás Nagyon jó parkolási lehetőség . Mellékhelyiségek tiszták .
2023.07.30gyerekekkel
Kiváló
Hétvégi kirándulásról tartottunk haza, így tértünk be ebbe a régi ismerős étterembe. Hatalmas volt a forgalom, ez egy méltán népszerű hely, a bejárat előtt az ikonikus "Hoffer" - traktor. A sűrű forgalom ellenére hamar asztalt kaptunk, régivágású, nem mosolygós típus, de biztos kezű, profi...
2022.11.14a párjával
Szerintem itt valami zűrzavar van a lapon az új tanyacsárdát meg az öreg tanyacsárdát illetően, a képeket elnézve ugyanazon a helyen készültek az újra vonatkozók is, mint a régire nézve, de én sem tudtam megállapítani, hogy melyikben vagyok, a rákérdezés alapján ez az öreg, a régi, a falon kint...
Népszerű szállások a környéken
Geréby Kúria Lajosmizse - Napi árak
Napi árak
2025.07.31-ig
Geréby Kúria Lajosmizse
29.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval