Barbara113: Ízletes ételek, hangulatos kertben - Op-Art Étterem Monor

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Op-Art Étterem Monor értékelése
2. helyezett a 10 monori étterem közül

Értékelést írta:
9 szállásértékelés 37 városban járt
67 étteremértékelés 38 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Ízletes ételek, hangulatos kertben

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 4-es főútról letérve találtunk rá erre a kedves kis étteremre (ami panzió is egyben). Parkolni zárt helyen, az étterem belső parkolójában is lehet. Fedett kerthelyiség, szépen kiépített rózsakapuval és kerti tavacskával. Kint foglaltunk helyet, és hamar jött is a fiatal felszolgáló, aki felvette a rendelést. A kinti rész szép és hangulatos, de még van mit szépíteni, pl a székek annyira nem voltak kényelmesek. Az étlapot böngészvén meglepődtünk, mert igazán kevező árakkal találkoztunk, ami kettős érzést indított el bennünk. Egyrészt örültünk, mert nem fojuk itt hagyni a fél pénztárcánkat, másrészt kezdtünk kicsit aggódni, hogy nem kapunk majd minőséget. Kevés várakozás (kb 15 perc) után érkezett az étel, és elámultunk. Elszállt minden kétség a kóstoló után, ugyanis nagyon ízletes finomságot kaptunk! Abszolút pozitív csalódás volt. A mellékhelyiséget felkeresvén megtekintettük a belső részt is, ami igazán tükrözi az op-art elnevezést. Nagyon hangulatos, modern, de mégsem puccos. Minden finom volt, a felszolgálók pörgőssek és mosolygósak, humorosak. Mindenképpen visszatérünk még ide, ha erre járunk! :)

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Barbara113 felhasználót?    Igen

Cím
2200 Monor
Ady Endre u. 87-89.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. február 17.
Már sokadszorra rendelünk elvitelre.Nem hiába.Eddigi tapasztalat alapján minőséget,ízletes ételt készítenek.Most is a 2személyes Op-Art tál,2személyes Haver tál,BBQ bélszín steak a megszokott ízlésesen elkészült.A megbeszélt időre elkészítve,melegen,becsomagolva várt.Mégegy jó pont,hogy K&H...