Mátyás4455: Szimpatikus külső, hangulatos belső, finom ételek, kedv... - Gulyás Csárda Agárd

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Gulyás Csárda Agárd értékelése
1. helyezett a 10 agárdi étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 31 városban járt
35 étteremértékelés 14 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szimpatikus külső, hangulatos belső, finom ételek, kedves kiszolgálás

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 4.
Másodjára jártunk itt és mindkét alkalommal tökéletes ebédet fogyasztottunk el egy nagyon kellemes helyen. A pincér lányok, -fiúk nagyon szimpatikus, barátságos csapat. Nekem úgy tűnt jól érzik magukat és ez a jó hangulat átragad a vendégre is. Ez már bizalom gerjesztő. Főleg, amikor a finom ételeket is felszolgálják. A normális adag ételek után nem volt teltség érzetünk, de nem is maradtunk éhesek. A különböző limonádék (pl. epres, bodzás) nagyon finomak. Eddig minden tökéletes, maradjon is így! 11.090 Ft- ot fizettünk, 3 adag főétel, 4x 3dl limonádé + 1db Somlói.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Mátyás4455 felhasználót?    Igen

Gulyás Csárda Agárd
Cím
2484 Agárd
Balatoni út 50.

Az étterem legutóbbi értékelései

2017. szeptember 13.
Családdal jártunk az étteremben, ami elsőre nagyon szimpatikus volt nemcsak a belső kialakítás, de a személyzet kedvessége miatt is. A rendelést gyorsan felvették, az ételek is gyorsan érkeztek, pedig teltház volt. A kiszolgálás figyelmes és udvarias volt. Ár-érték arány teljesen rendben van....

2017. augusztus 1.
Velencei nyaralásunk alkalmával tértünk be a csárdába ebédelni. A külső nem hazudtolja meg a belsőt. Tisztaság, jó ételek, finom ízek. Kedves kiszolgálás, valóban a vendég igényeit akarják kielégíteni, jó ár/érték arány. Igazi vendéglátó hely! Biztos visszatérünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2017. június 6.
Igazi autentikus magyar ízek, kifogástalan minőségben és bőséges mennyiségben. A jó ételek mellett a hely hangulata és a kiszolgálás is igen színvonalas. Nemrég lett felújítva az épület, nagyon szép az egész. Átutazóban voltunk Budapest felé, és megálltunk ennél a csárdánál ebédelni, és nagyon...