Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rémálom a József utcában

Riviéra Apartman AgárdRiviéra Apartman Agárd a térképen

Szörnyű 2015. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Régóta próbálom megfogalmazni magamban, hogyan is írhatnám le ezt az élményt. Azért vártam ilyen sokat, mert a lelkiállapotom alapján, inkább lett volna egy nagyon mocskolódó írás, azt pedig nem akartam. De kezdjük az elején.
Egy 10 fős baráti társasággal szerettünk volna egy hosszú hétvégét pihenéssel tölteni. Egy szállás ajánló oldalon akadtam rá a Riviéra apartmanra. 9-es értékelése volt a 10-ből, jónak tűnt a képek alapján és az ára is elfogadható volt. E-mailban vettem fel a kapcsolatot a tulajdonossal, mert kutyás csapat vagyunk, elsődleges szempont volt, hogy az ebek jöhessenek.
Mikor megérkeztünk egészen más kép fogadott minket, mint amit a képeken láttunk és vártunk. Először is, egy épülettel több volt, ami nem is lett volna baj, ha az épülethez nem tartozott volna egy modortalan, az illemet a legkevésbé sem ismerő idős hölgy, aki valóban úgy fogadott: "Ugye nem ide jöttek?!" Hát mi kell még egy csodás nyaraláshoz, ha nem ilyen vendégszeretet.
Mint kiderült a házinéni nem tudott a kutyákról. Levegő után kapkodva, paprikás hangulatban közölte, hogy azonnal hívja a fiát(aki a tulajdonos). Nos, én magam is így tettem. Többszörös hívás után, mire fel merte venni a telefont, letagadott mindent az úr, annak ellenére, hogy email váltás is van a dologról, és telefonon is többször beszéltünk.
Innentől fogva az egész "nyaralás" egyre jobban emlékeztetett egy rossz thriller-re. A házi néni lépten-nyomon utánunk szaglászott, mikor azt hitte mindannyian a parton vagyunk, megpróbált bejutni a bérelt apartmanokba, turkált a holmijaink között, trágár kifejezéseket használt, utasítgatott és megállás nélkül kiabált. Ez a helyzet addig fajult, míg szombat reggel kikelve magamból hívtam fel a fiát, hogy utasítsa rendre a kedves mamát, mert most már nem tudjuk ezt tovább elviselni. Innentől fogva már csak a villany felkapcsolására és a szemét kidobására kellett engedélyt kérnünk, és a megfigyelésünk természetesen folytatódott.
Az apartmanok koszosak voltak, a vizes blokk büdös és igénytelen. A háztartási gépek fele nem működött. Sajnos azon az oldalon, ahol a szállásra bukkantunk, nem tudtunk véleményt írni, mert nem az oldalon keresztül történt a foglalás, így én csak azt kívánom az érdeklődőknek, hogy kutakodáskor fedezzék fel az itt írt élményeket, nehogy ők is ilyen szörnyű élményekkel gazdagodjanak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Riviéra Apartman további értékelései

2019.05.16a párjával
Szörnyű
Mire odaértünk a hónapokkal előre lefoglalt és lefoglalózott apartmant kiadta a szállásadó másnak!!! Se egy telefon vagy egy értesítést nem kaptunk! Felháborító,a tulajdonos szerint ez nem probléma! Számlát nem ad,az idegenforgalmi adót viszont felszámítja (zsebbe). A modortalan és pénzéhes...
2015.09.05barátokkal
Szörnyű
Összességében életem egyik legkellemetlenebb nyaralós élménye fűződik ide, ami azért felháborító, mert maga az apartman viszonylag korrekt. Alapvetően jó az elhelyezkedése: kocsival könnyen megközelíthető, lehet bent a kertben parkolni, 10 perc séta a tópart, közelben vannak a boltok, stb. A...
2015.09.02barátokkal
Szörnyű
A tisztaság és az apartmanok felszereltsége is erősen hagyott kívánni valót maga után. A fürdőben rozsdás polcok és pókhálók, a tányérok és poharak hiányosak, töröttek és csorbák, az egyik apartmanban a kávéfőző nem volt jó, a másikban hidegvíz nem volt, a törölközők és ágyneműk rongyosak, a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Vital Hotel Nautis Gárdony - Tóparti hétköznapok
Tóparti hétköznapok
2024.04.30-ig
Vital Hotel Nautis Gárdony
139.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
72.765 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.14-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
74.772 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval