Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csapatépítés borkóstolóval

Simon Panzió AgárdSimon Panzió Agárd a térképen

Átlagos 2015. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. május 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Munkahelyi tréningen töltöttünk el 2 napot a Panzióban, amely Agárd külterületén, távol a Velencei-tótól, a vasútállomástól és a központtól fekszik, így csak autóval lehet megközelíteni.
A földszinten található a recepció és a közös tér, itt volt az étkezés (reggeli és ebéd), valamint a tréning is. A zárt veranda kellemes árnyékot nyújt, is itt is van asztal, ahol lehet beszélgetni, valamint az emeleten is van egy terasz. Az épület háta mögött egy kis játszóteret alakítottak ki a gyerekek részére, és itt is vannak padok asztalokkal, valamint innen lehet lemenni a pincébe.
Az épület háta mögött és alatt egy hatalmas borospince és palackozó van. A telek hátsó részében őzek, bárányok és mangalica disznók élnek, az őzek nagyon szelídek.
A 2 és 3 ágyas szobák az emeleten, tetőtérben vannak. A szobák berendezése egyszerű, az ágyak keskenyek és nem túl kényelmesek. Minden szobában külön ágyak vannak, nincs franciaágyas. Van egy szauna is az emeleten, amit kérdésre gyújtanak be. A fürdőszobák mind zuhanyzósak, a zuhanykabin ajtaja kijár (szétesik) és nem is zár rendesen.
A személyzet nem volt valami készséges, és a szobákat is csak ebéd után lehetett elfoglalni. Kivételt képezett a főborász úr, Dobos Ferenc úr, aki este az egész borkóstolót levezényelte a számunkra, és rengeteg hasznos és érdekes információval látott el bennünket. A borok között díjnyertes, aranyérmes borok is szerepeltek a kóstolóban, érdekesség, hogy madárneveket adnak a boraiknak pl. vörös gém, zöldike (zöld veltelini).
A reggeli nagyon egyszerű volt, 1-2 féle felvágott, sajt, Danone joghurt, paprika, paradicsom. A péksütemények viszont frissek voltak (zsemle, kifli, kenyér), de teljes kiőrlésű vagy egyéb, egészségesebb pékáru nem volt. A rántotta csak akkor érkezett meg, amikor a csapat fele már befejezte a reggelit. Teából csak Pickwick gyümölcstea volt, "igazi" fekete tea vagy esetleg zöld tea nem szerepelt a kínálatban.
Összességében maga a helyszín nem rossz, főleg, ha el szeretne valaki vonulni a nyüzsgésből.
A wifi gyenge volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (30)
Simon Panzió Agárd - KörnyékSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - KörnyékSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - Medence/kertSimon Panzió Agárd - Medence/kertSimon Panzió Agárd - SzobákSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - VendéglátásSimon Panzió Agárd - SzobákSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - SzobákSimon Panzió Agárd - SzobákSimon Panzió Agárd - SzobákSimon Panzió Agárd - BelsőSimon Panzió Agárd - SzobákSimon Panzió Agárd - KörnyékSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - BelsőSimon Panzió Agárd - Medence/kertSimon Panzió Agárd - BelsőSimon Panzió Agárd - VendéglátásSimon Panzió Agárd - BelsőSimon Panzió Agárd - VendéglátásSimon Panzió Agárd - VendéglátásSimon Panzió Agárd - BelsőSimon Panzió Agárd - VendéglátásSimon Panzió Agárd - Külső képSimon Panzió Agárd - Külső kép

Simon Panzió további értékelései

2017.08.21gyerekekkel
Kiváló
A szállás elhelyezkedése ugyan kiesik egy kicsit a településtől, de kárpótol érte a csend és nyugalom. Az apartman amiben voltunk tágas és kényelmes a régebbi bútorok ellenére. Gyerekekkel ideális a környezet, kisebb "állatfarm" is van és a személyzet maximálisan gyerekbarát. A reggeli egyszerű,...
2017.08.13gyerekekkel
Kiváló
Nyugodt, családias környezet...barátságos, segítőkész személyzet...finom és bőséges reggeli. Tökéletes helyszín annak, aki éjszaka pihenni szeretne. Csak ajánlhatom!
2016.08.25gyerekekkel
Kiváló
Autó nélkül érkeztünk. A fürdő kb. 10 perc sétával megközelíthető, a városközpont fél óra gyalog. A Gárdonyi úton elérhető számtalan információs tábla, a Gárdonyi Emlékház és a rönkvár. A panzióban kedvezményes fürdőjegy elérhető, amit ott a helyszínen meg lehet vásárolni. Maximálisan rugalmas a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Vital Hotel Nautis Gárdony - Tóparti hétköznapok
Tóparti hétköznapok
2024.04.30-ig
Vital Hotel Nautis Gárdony
139.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.12.20-ig
Szépia Hotel Zsámbék
72.765 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.14-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
69.228 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval