Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka ★★★★

a 6 ajkai szállás közül
Kategória
Négy csillagos szálloda
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka
Kristály Hotel Konferencia & Wellness AjkaKristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka
34 fotó

4,6Kényelem
3,9Szolgáltatás
4,1Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Kristály Hotel Konferencia & Wellness legnépszerűbb csomagjai

Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka - Hétköznapi pihenés (min. 2 éj)
Hétköznapi pihenés
64.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
37.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Szenior ajánlat
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval

Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka vélemények

2026. augusztus 24.gyerekekkel járt itt
Nagyon előzékeny, rugalmas, kedves a személyzet! Előre klimatizálva a szoba, az érkezésünkre várva! Tiszta, szép, modern szobák, az egyedüli ami számomra hiányzott,egy kis mini hűtő. A másnapi svédasztalos reggeli bőséges, finom volt. Ugyan volt tejbegríz, de kisfiamat egy kis amerikai palacsintával, vagy gofrival biztosan örökre lekenyerezték volna, de ez ízlés dolga, nekem minden nagyon ízlett. Köszönjük szépen a vendéglátást!
2026. január 3.a párjával járt itt
A wellness rész nagyon kicsi egy pezsgő medence volt kb 5 fő részére az uszo medencét senki nem használta lehet hogy ide inkább jakuzzi kellene építeni.
A vacsoránál várni kellett az ételekre mindig elfogyott valami szegény pincér nem győzött futkosni ha több kínáló lett volna lehet gördülékenyebben ment volna a vacsora.
A reggeli bőséges és változatos volt.
Szörnyű 2025. december 28.családjával járt itt
Booking oldalán a szoba erkély vagy terasszal (és kilátással) szerepel. Mikor ezt jeleztem a recepción azt a választ kaptam hogy a "rendelésben nem igényeltem megjegyzésben" . Az ablak egy lapostetőre nézett (ez a kilátás). A légkondicionálót nem találtam, tv csatorna (TV2 és RTL) szegényes.
Gyenge 2024. július 15.a párjával járt itt
Szerintem foglaláskor közölni kellene,hogy hajnalig tartó hangos rendezvények vannak a kiválasztott időpontban,hogy úgy is kell-e a foglalás. Ott tartózkodásunk idején egyik nap esküvő,a másik nap születésnap volt és mindkettő olyan borzasztó hangos volt,hogy lehetetlen volt a pihenés éjszaka. Azt sem értem,hogy ez a szálloda hogyan lehet négy csillagos.
2023. augusztus 22.a párjával járt itt
A nászutas lakosztályt vettük ki, két főre, két éjszakára. A szobák bútorzata és felszereltsége modern, a mai elvárásoknak megfelelő. Az ár kicsit borsos, a szoba használaton kívül tartalmazott; svédasztalos reggelit, korlátlan wellness használatot. Úgy gondolom, hogy egy ilyen szoba foglalásnál, mely nem a legalacsonyabb árral büszkélkedhet azért egy-egy ebéd beleférne a szolgáltatásba.
Kiváló 2022. december 31.egyedül járt itt
3 éjszakát töltöttem ott. Hosszú fárasztó év után párnap pihenést és én időt akartam. A szoba tágas, szép és tiszta. A wellness kiváló volt. Az étterem is, reggeli is. A személyzet is nagyon kedves volt. Aki kisállattal menne tiszta szívből ajánlom.
Kiváló 2022. március 6.családjával járt itt
3 napot töltöttünk el a hotelban, biztosan visszatérünk. Szuper kedves személyzet, tiszta, kellemes szoba, kedves pincérek. A wellness is remek.
Köszönjük! Jó szívvel ajánljuk másoknak is!
Kiváló 2020. augusztus 24.a párjával járt itt
A szálloda nagyon modern, ízléses. A szobák tiszták, a személyzet udvarias, segítőkész. A krioszauna kitűnő választásnak bizonyult, de a wellness részleg is kellemes kikapcsolódást nyújtott. A glutén-, tojás- és tejmentes ételekből viszont alig volt választék.
Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka a térképen
8400 AjkaKorányi Frigyes u. 20.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem • bár