Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában

2022.12.02 | 7 perc

Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.

Nézd meg az összes szállodát pezsgőfürdős szobával>>

 

Onyx Luxury, Sárvár

A sárvári fürdőváros szívében egy igazán minőségi, divatos szálláshely került kialakításra Onyx Luxury név alatt, ahonnan a város számos nevezetessége pár percnyi sétával megközelíthető. Ha viszont a wellness szolgáltatások miatt érkeztek, még a szobátokból sem kell kitenni a lábatokat, ugyanis a privát jakuzzi csak rátok vár. Tovább az Onyx Luxury szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Onyx Luxury (Sárvár)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Onyx Luxury (Sárvár)

 

 

Hotel Kamilla****, Balmazújváros

A gyógyfürdővel szomszédos Hotel Kamilla a komplexum részeként hazánk legnagyobb, akár 100 főt befogadó szaunaházával kivételes élményt kínál. Emellett természetesen élmény- és termálfürdőben is kényeztethetitek magatokat, de ha nem lenne kedvetek elhagyni a szobátok négy falát, akkor erre a privát jakuzzi is remek lehetőséget kínál majd. Tovább a Hotel Kamilla szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)

 

 

Hunguest Bük****, Bükfürdő

Az egykoron két különálló szálloda, a Hunguest Hotel Répce és a Hunguest Hotel Répce Gold immáron egyesülve, Hunguest Bük név alatt, két épületben, magas színvonalú szobákkal és szolgáltatásokkal várja pihenni vágyó vendégeit. A magas színvonal részét képezik a beépített, privát jakuzzival ellátott nappaliból és hálószobából álló VIP apartmanok. Tovább a Hunguest Bük szállásajánlataihoz>>

Figyelem! A volt Hunguest Hotel Récpe Gold, azaz a Hunguest Bük nyugati szárnya, melyben a privát jakuzzis egységek találhatóak, jelenleg zárva tart felújítási munkálatok miatt. Várhatóan 2023 tavaszától tudtok foglalni a VIP apartmanokba.

 

 

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup, Miskolctapolca

Ha szeretnétek minden reggel a Bükk hegyvonulataival a horizonton ébredni, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatnotok Miskolctapolca ékkövéhez, a Hotel Calimbrához. Rohanó világunkban a szálloda mediterrán színvilága nyugalmat sugároz, amire a privát jakuzzi csak ráerősít. Tovább a Hotel Calimbra szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Calimbra Konferencia & Wellness Hotel****sup (Miskolctapolca)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Lillafüred látnivalói
Magyarország északkeleti régiója joggal szerepel turisztikai térképeken, hiszen Lillafüred és környéke csodás látnivalókkal kecsegtet. Ismerjétek meg hazánk legmagasabb vízesésének, az egyik legszebb kisvasútnak, az ikonikus Palotaszállónak, és az egyik - talán - legtöbbet fotózótt tónak otthont adó vidéket.

 

 

Royal Club Hotel****sup, Visegrád

Privát kétszemélyes jakuzzi akár Fellegvárra néző panorámával? Igen, lehetséges, mindez a Dunakanyar festői környezetének ölelésében, a Visegrádon található Royal Club Hotelben. A szálloda maga a romantika fellegvára, de a csodás természeti környezetben és a Dunaparton egy könnyű séta is épp oly meghitt tud lenni. Tovább a Royal Club Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Royal Club Hotel****sup (Visegrád)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Royal Club Hotel****sup (Visegrád)

 

 

Spirit Hotel Thermal Spa*****sup, Sárvár

Éljétek át az ötcsillagos Spirit-élményt a festői hét tó partján, Sárváron. A többszörösen díjnyertes szálloda számtalan módon járul hozzá a jól-lét élményéhez, a 250 millió éves Spirit gyógyvíz, az évszázadok fürdőkultúrája, az egyedi wellness és fürdőbirodalmon túl a különböző programokon át, nem elfelejtve a privát pezsgőfürdőt. Tovább a Spirit Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)

 

 

Arcanum Hotel****, Békéscsaba

A rohanó világtól elzártan szeretnétek tölteni szabadidőtöket? Több hektáros parkjának nyugalmával vár Békéscsaba kertvárosában az Arcanum Hotel, ahol a szolgáltatások és a tapasztalt személyzet egyaránt garantálják a testi-lelki megújulásotokat. Sőt, ha ellátogattok az Arcanum Hotelbe, még a “Titkot” is megtudhatjátok. Tovább az Arcanum Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Arcanum Hotel**** (Békéscsaba)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Arcanum Hotel**** (Békéscsaba)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Középkori, reneszánsz éttermek - fenséges lakoma igazi lovagkori hangulatban
Éld át a hamisítatlan középkori hangulatot egy finom ebéd keretein belül a hazai reneszánsz étteremek egyikében! A korhű ízek, az ínyenc gasztroélmények, a különböző programok, a középkort ábrázoló belső termek és a hagyományos kézzel evés garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak.

 

 

Hotel Laroba****, Alsóörs

A balatoni régió egyik legkedveltebb wellness szállodájában igazi családias hangulat vár. A Laroba Hotelben megtalálhattok mindent, ami a testi-lelki megújulásotokat szolgálja. Varázslatos wellness világ, szauna sziget és nem utolsó sorban pezsgőfürdős Superior plus szobák. Tovább a Hotel Laroba szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Hotel Laroba**** (Alsóörs)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Hotel Laroba**** (Alsóörs)

 

 

Nádas Tó Park Hotel****, Vasad

Csend, romantika, meghitt nyugalom, ezt mind megtaláljátok a vadregényes természeti környezetben lévő Nádas Pihenőparkban, távol a város zajától. Reggelente ébredjetek a természet hangjaira, délután csónakázzatok vagy mártózzatok meg a tóban, de ha wellness élményre vágynátok, a privát pezsgőfürdő ezt az igényeteket is kiszolgálja majd. Tovább a Nádas Tó Park Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

 

 

Hotel Kristály Konferencia & Wellness****, Ajka

A nyugalom és a kikapcsolódás egyik kimagasló helyszíne ez az ajkai négycsillagos wellness szálloda, ahol minden igényt kielégítő és komplex szolgáltatások várják a pihenni vágyókat. A Hotel Kristályban természeti szépségek, gasztronómiai lehetőségek, csónakázó-tó és exkluzív wellness – aminek része a privát pezsgőfürdő – garantálják a pihenést. Tovább a Hotel Kristály szállásajánlataihoz>>

10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Hotel Kristály Konferencia & Wellness**** (Ajka)10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában - Hotel Kristály Konferencia & Wellness**** (Ajka)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5+1 wellness hotel az Északi-középhegységben, ahol a természet levesz a lábadról
Ahogy hidegebbre fordul az idő és rövidülnek a nappalok, úgy egyre kevésbé van kedvünk kimenni, sokszor inkább csak maradnánk a négy fal között a kellemes melegben. Ezt a pihenést egy újabb szintre emelheted, ha a cikkünkben szereplő hotelek valamelyikében szállsz meg, ahol a kikapcsolódásról a wellness, a panorámáról pedig az Északi-középhegység gondoskodik.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Kis hazánkban nem csak az ország középpontjához tudunk ellátogatni, hanem Európa és a történelmi Magyarország középpontjánál is kirándulást tehetünk. Bár a Mount Everest mérete mellett eltörpül, azért itthon is találhatunk magasabb csúcsokat, ahonnan pazar panoráma tárul elénk. Tegyünk hát egy virtuális kirándulást Magyarország legjelentősebb pontjainál!
Mesés fürdők, egyedülálló barlang és varázslatos arborétum is került arra a listára, melyet a magyar minősített gyógyhelyekből válogattunk. Nektek melyik dunántúli helyszín a kedvencetek?
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!