Végre helyi kézműves sör!

Balaton Büfé AlsóörsBalaton Büfé Alsóörs a térképen

Kiváló 2024. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 26.
Van amikor a releváns információ pár nappal később ér el az emberhez, mint ahogy az optimális esetben történhetett volna. Tegnap olvastam egy pacalos Facebook csoportban, hogy az egyik csoporttárs remek pacalt evett a Balaton büfében. Engem is csábított, hogy egyek itt egy pacal, de annyira jóllaktam a strand legnevesebb bisztrójában, hogy nem volt már kedvem pacalozni, ha tudtam volna, hogy kiemelkedő a produkciójuk, akkor erőt vettem volna magamon. Így csak egy Stari epres sört kértem. 1300 forintba került.
Adok nekik 5 pontot a helyinek mondható kézműves sörre és a kedves kiszolgálásra.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Balaton Büfé Alsóörs - Étlap/itallapBalaton Büfé Alsóörs - Külső képBalaton Büfé Alsóörs - Étlap/itallapBalaton Büfé Alsóörs - EgyébBalaton Büfé Alsóörs - Külső képBalaton Büfé Alsóörs - Étel/ital

Balaton Büfé további értékelései

2026.05.24családjával
Jó volt! Nagyon finom volt az étel! Ajánlom másoknak is! Mi biciklivel voltunk nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jó volt!
Hotel Laroba Alsóörs - Laroba Wellness Napok reggelivel
Hotel Laroba Alsóörs