Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bobo Fun Park Alsópáhok

4,6
5
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Kalandpark közül
Kategória
Kalandpark
Bobo Fun Park Alsópáhok
Bobo Fun Park AlsópáhokBobo Fun Park Alsópáhok
Bobo Fun Park AlsópáhokBobo Fun Park Alsópáhok
14 fotó

Bobo Fun Park Alsópáhok bemutatkozása

A fedett élményparkot a Balatonnál  nem csak rossz időben érdemes felkeresni. Többek között Bobo Boulder, interkatív mászófal, Skycraper walk, geometrtix, barlang, ropes course, ninja pálya, trambulin, soft play, lézer labirintus és vr várja a látógatókat. 

5 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
80%
Érdekes
0%
Átlagos
20%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

5 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Kolping Holiday Resort Alsópáhok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2023.12.29-ig
Kolping Holiday Resort Alsópáhok
326.800 Ft / 4 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.11.02-ig
Ensana Thermal Sárvár
42.000 Ft / 2 fő / éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval

Bobo Fun Park Alsópáhok vélemények

173
5029
685
91513
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 262 városban járt márFelfedező - 3224 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 91513 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. április 18.gyerekekkel járt itt
Első alkalommal jártunk itt Alsópáhokon, de a gyerekek már azt kérdezték, mikor jöhetünk újra. A szomszédos Kolping Szállodában laktunk, innen mentünk át a kalandparkba. Bár egyértelmű a kapcsolódás a Kolpinghoz, de a szállóvendégek számára is belépőt kell fizetni, annyi a kedvezmény, hogy a belépőnk egész napra volt érvényes, és többször ki-be lehetett lépni napközben, míg a külsősöknek csak max.
Itt fényképeztem:
Bobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - EgyébBobo Fun Park Alsópáhok - Egyéb
Még több kép (9 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 4 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.