Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hidegben is melegben – vidéki panziók és vendégházak szaunával

Legyen szó egészségmegőrzésről vagy lazításról, abban egyetérthetünk, hogy a szaunázás egy igazán jó dolog. Manapság a népszerű luxushotelek és élményfürdők mellett egyre több vidéki fogadó szolgáltatáspalettáján található meg ez a wellness-szolgáltatás, úgyhogy már kisebb költségvetés is elég ahhoz, hogy vakációnk alatt is élhessünk szaunázási szenvedélyünknek.

 

Angyal Borászat és Panzió (Rátka)

A rátkai dombok ölelésében, szőlőtőkékkel körbezárva áll az Angyal Borászat panziója. Tokaj-Hegyalja imádott nedűinek kóstolása mellett kipróbálhatjuk a borházuk földszintjén helyet kapott wellnessparadicsomot is, mely tökéletes helyszíne lesz az esti elhajlást követő regenerálódásnak; két tágas jakuzzijukból gyönyörködhetünk a lélegzetelállító tájban, vagy finn szaunájukban méregteleníthetünk.

Tovább az Angyal Borászat szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - Angyal Borászat és Panzió (Rátka)Vidéki panziók szaunával - Angyal Borászat és Panzió (Rátka)

 

 

Hungária Panzió (Miskolctapolca)

A Miskolctapolca Barlangfürdőtől csupán 500 méterre találjuk a családias hangulatú Hungária Panziót, amely kényelmes szobái mellett kétlégterű lakosztályokkal is rendelkezik, így gyerekekkel is ideális választás lehet. Éttermük a magyaros ízek szerelmeseinek kedvez, ha pedig beütött a kajakóma, akkor töltsünk el egy kis időt a stresszoldónak is kiváló finn szaunájukban, vagy lúgosító hatású turmalinos infrakabinjukban.

Tovább a Hungária Panzió szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - Hungária Panzió (Miskolctapolca)Vidéki panziók szaunával - Hungária Panzió (Miskolctapolca)

 

 

Bazilika alatt Panzió**** (Esztergom)

Esztergom a Dunakanyar egyik legszebb turistacélpontja, lenyűgöző történelmi látványosságai évente több százezer vendéget vonzanak. Hiánypótló szálláshelyként született meg a központban található a Bazilika alatt Panzió, melynek cégére már sejteti mi fogad minket érkezésünket követően. Szobái egyenesen a Székesegyházra néznek, de spa-részlegük még ennél is jobb élményeket tartogat: finn-, infraszaunájuk és gőzkabinjuk frissítően fog hatni egy hosszú városnéző túrát követően, esténként pedig a jakuzzi felett kiépített kupolán keresztül kémlelhetjük a csillagos eget.

Tovább a Bazilika alatti Panzió szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - Bazilika alatti Panzió**** (Esztergom)Vidéki panziók szaunával - Bazilika alatti Panzió**** (Esztergom)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 kirándulástipp a következő meseszép kiruccanásaidhoz
Egyedülálló sziklaformák, páratlan panorámás kilátók, csörgedező vízesések, eldugott erdei útvonalak, rejtélyes pincesorok, kápolnák, templom- és kastélyromok – csak hogy néhányat említsünk arról a legújabb listánkról, amin te is biztosan találsz kedvedre valót! Szemezgess, inspirálódj és vedd nyakadba az országot!

 

 

EMAN Apartmanház (Sárvár)

Ha szeretnénk az otthon megszokott komfortot élvezni utazásunk során is, a sárvári Eman Apartmanház nem fog csalódást okozni. A fürdőtől és az arborétumtól egy karnyújtásnyira fellelhető vendégház alagsorát a szórakozásnak szentelték, hiszen biliárd, csocsó, masszázs és külön pihenőhelyiség áll rendelkezésünkre, melyet a téli hidegben a bármikor felmelegíthető szauna fog megkoronázni.

Tovább az EMAN Apartmanház szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - EMAN Apartmanház (Sárvár)Vidéki panziók szaunával - EMAN Apartmanház (Sárvár)

 

 

Tisza-tó Apartmanpark (Kisköre)

Az egyedülálló elhelyezkedéssel büszkélkedő Tisza-tó Apartmanpark közvetlenül a tó partján nyitotta meg kapuit a térség legújabb üdülőközpontjaként, ahol mind a négy évszakban biztosított a nyugodt kikapcsolódás. Nyáron strandolhatunk, horgászhatunk vagy hajókázhatunk, míg a nagy zimankóban lazulhatunk a szállás saját spa-világában az egész nap díjmentesen használható infra- és finn szauna segítségével.

Tovább a Tisza-tó Apartmanpark szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - Tisza-tó Apartmanpark (Kisköre)Vidéki panziók szaunával - Tisza-tó Apartmanpark (Kisköre)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A legjobb éttermek Magyarországon - Michelin ajánlással
Tökéletes ízek, perfekcionista hozzáállás, kellemes hangulat - talán ezek a legfontosabb tulajdonságok ahhoz, hogy egy étterem Michelin ajánlást kapjon. Természetesen nem hiányozhat a szakmai kiválóság, a kreativitás, a megújulásba vetett hit, mint ahogy a kimagasló minőségű alapanyagok használata is szükséges a kiemelkedő színvonalon működő konyhához.

 

 

Kolping Holiday Resort (Alsópáhok)

Ausztria és Magyarország határán, Alsópáhokon igazi gyerekparadicsom született, ahol felkészülten fogadják a család legfiatalabb tagjait is, akár már első születésnapjuk előtt. A Kolping Holiday Resort mellett hatalmas játékbirodalom és kalandpark, valamint  fürdő foglalja le az örökmozgókat, míg a szülők a wellness-szekcióban a csendes pihenőtér, a finn szauna, valamint a gőz- és az aromakabinok közül válogathatnak. A legkisebbeket is bevezethetjük a szaunázás alapjaiba, ugyanis itt a számukra sincsenek tiltva a speciálisan kialakított forró fülkék.

Tovább a Kolping Holiday Resort szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - Kolping Holiday Resort (Alsópáhok)Vidéki panziók szaunával - Kolping Holiday Resort (Alsópáhok)

 

 

Somogy Kertje Üdülőfalu (Bonnya)

A Somogy Kertje Üdülőfalu Bonnya szerves részévé vált az elmúlt évek során; csodálatos balatoni környezetben vonulhatunk el és töltődhetünk fel a fárasztó napokat követően. Itt tényleg megáll az idő, miközben elmerülünk a szabadtéri jakuzzi habjai között, vagy felmelegedünk a faházszerű finn szaunájukban.

Tovább a Somogy Kertje Üdülőfalu szállásajánlataihoz>>

Vidéki panziók szaunával - Somogy Kertje Üdülőfalu (Bonnya)Vidéki panziók szaunával - Somogy Kertje Üdülőfalu (Bonnya)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Békéscsabán is túl, már majdnem a román határig kell menni annak, aki szeretné megcsodálni az Alföld peremén fekvő történelmi fürdővárost, Gyulát. A fáradozás azonban kifizetődik, hiszen ez a varázslatos település egy egész sor remek látnivalóval kápráztatja el az utazókat, ha kell, több napon keresztül, még télen is.
Ugyan még a tél jelentős része előttünk van, de nemsokára kezdődik a farsang, mely a hosszú, hideg hónapok elűzésének időszaka. A mára hungarikummá vált Mohácsi Busójárás is ékes példája a tavaszköszöntő szokáshagyományoknak, melynek eredetét a török időktől tartják számon.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.