Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bobóország :)

Kolping Hotel Spa & Family Resort AlsópáhokKolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok a térképen

2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hezitáltam, hogy eljöjjünk-e ide, mert kiemelten kisgyermekeseknek ajánlott a hely, de végül a külön felnőtt wellness rész miatt gondoltam, kipróbáljuk.
Amit a honlapon is láttam, hogy ez valójában nem egy hotel, hanem egy épületkomplexum, házakkal, épületekkel, különböző terekkel. A recepciónál csak néhány parkolóhely van, amit ideiglenesen lehet használni a bejelentkezéskor, utána a saját épületénél parkolhat mindenki, de ha itt pillanatnyilag nincs hely, akkor macerás máshol parkolóhelyet keresni.
A recepció kicsit jellegtelen (főleg a többi épületbelsőhöz képest) és elsőre sok volt az információ, mit hol találunk majd, melyik épületben. A saját épületnél parkolás is kicsit nehézkes volt, mert keskenyek az utak és hosszú autóval nehézkes beállni a fedett parkolókba, szerencsére volt más alkalmas hely megállni. Elsőre nehezen találtuk meg a saját épületünket és minden mást is, merre kell menni az étterembe, a bárba, a fürdőbe, kell egy kis idő, míg az ember átlátja az egészet. Ettől függetlenül a terület nagyon szép, parkosított, sok virággal, szemet gyönyörködtető megoldásokkal.
A szobánk a földszinten volt, egyszerű, de tiszta és nagyon csendes. Valószínűleg figyelnek rá, hogy a gyerek nélkül érkezőket egy csendesebb épületben szállásolják el. A bár hangulatos, sokféle itallal, süteményekkel, kis kiülő résszel. Az étteremben reggelinél és vacsoránál is nagy a választék és különösen finom volt minden. Egyedül a kávégéppel nem voltam elégedett, ami egyféle kávét adott, nem lehetett választani. A kiszolgálás gyors és udvarias. Mindenhol kaptunk másodpéldányt a blokkokból, így tudtam követni a fogyasztásunkat.

A felnőtt wellness részlegben egy úszómedence és egy kisebb gyógyvizes medence van, illetve a szaunarészlegben infraszauna, finn szauna és gőzkabin. Ez utóbbi nem igazán működött, alig volt gőz és az ülőpad nem volt fűtve, így ráülve fázott az ember. Pozitívumként megemlítem, hogy van frissítő innivaló (limonádé). A hideg vizes úszómedence helyett szerintem jobb lett volna egy pezsőfürdő ide, de hát ez csak az én véleményem. Ezenkívül ide tartozik egy napozóterasz is. A családos wellness részbe vagy az épületen belülről vagy akár az udvaron keresztül is át lehet menni.
Ott található az étkezde és egyben bár is. Gyermekmedence, családi medence és szaunavilág van épületen belül, kinn pedig egy kicsi pezsgőfürdő és két élménymedence. Ezekből csak az egyikben volt víz, de az is olyan hideg, hogy érdemben nem lehetett használni, nem fürdött benne senki (pedig jó idő volt). A szaunarészlegen egy gőzkabin, egy finn szauna, egy alacsony hőfokú szauna (gyerekeknek) és egy sókabin található. Az itteni gőzkabin szuper volt és nagyon jó volt a szaunaszeánsz is, amit jobban kellene propagálni, nemcsak egy kis táblán, mert alig voltunk, pedig ügyes volt a szaunamester.

Jól éreztük magunkat, de azt tudom mondani, hogy valóban inkább kisgyermekeseknek való hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Kolping Hotel Spa & Family Resort további értékelései

2023.08.22gyerekekkel
Az idén, több év kihagyás után újra (hatodszorra) visszatértünk a Kolpingba! Csodás élményekkel távoztunk! Minden nagyon szuper: a napi programok, a gyönyörű kert, a sokszínű lehetőségek, a finom ételek, a személyzet (több éve külön kedvencünk az éttermet vezető Imre nevű Úriember, kedvessége és...
2023.07.24gyerekekkel
Kiváló
Egyedülálló szülőként utaztam 5 éves kisfiammal. Mindketten nagyon jól éreztük magunkat, csupán két apró negatív tényt tapasztaltunk. A Gizella ház 202-es szobájában voltunk, ami egybenyitható egy másikkal. Ottlétünkkor a tolóajtó zárva volt, mert a szomszédos szobában is laktak. A szomszédok a...
2022.06.01gyerekekkel
Kiváló
6 éve minden évben jövünk, a gyerekek imádják! Ha kérdezzük őket hova menjünk, a válasz Bobóországba! Amíg a gyerekek játszanak az oviban a szülők is feltudnak töltődni a wellness részleggen.

A Kolping Hotel Spa & Family Resort legnépszerűbb csomagjai

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok - Előfoglalási kedvezmény (min. 2 éj)
Előfoglalási kedvezmény
135.720 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
75.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.26-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval