expert
Országjáró - 41 városban járt márNépszerű író - 53 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

expert adatlapja

69Értékelés
Bemutatkozás
Nagy wellness és főleg gyógyfürdő rajongó vagyok, párommal szoktunk wellness hétvégékre járni, amikor tehetjük.
Regisztráció2014.05.28
Utoljára itt2023.02.20

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. augusztus 17.a párjával járt itt
Itt még nem jártunk és szerettük volna kipróbálni a Napfényfürdőt, így a vele összeköttetésben lévő Hungest Hotel Forrást választottuk szállásul. A hotel a városon belül van, ami nagy előny az esti sétáknál, rengeteg szép helyet lehet sétatávolságban meglátogatni.
Átlagos 2022. december 31.családjával járt itt
Itt még nem voltunk és a black friday akció keretében most egy kedvezményesebb árú csomagot kihasználva érkeztünk. Már más értékelésekben is olvastam előtte, de tényleg így lett, hogy PARKOLÓ jó eséllyel NINCS. A szálloda előtt csak külön kártyával a bejelentkezés idejére lehet megállni ha van hely.
2022. november 23.családjával járt itt
Az ittjártam. hu oldalon nyertük ezt a lehetőséget :) így jutottunk el erre kedves helyre. A hotel az Esterházy család volt vadászháza, egy gyönyörű erdős helyen található; a kilátás gyönyörű, a levegő extra friss, a környék csendes szóval igazi kikapcsolódásra alkalmas.