Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Amerika és Magyarország találkozása

Chiliburger AszódChiliburger Aszód a térképen

2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Némi aszódi sétálgatást és a Petőfi Múzeum megtekintését követően a kisváros központjában lévő főtéren láttuk meg ezt a gyorséttermet, ami némiképpen kilógott stílusát tekintve a környezetéből. A teret ugyanis a jelenleg felújítás alatt álló kastély és annak parkja, a másik oldalról pedig a polgármesteri hivatal határolja.
A Chiliburger meg az amerikás életérzést idézi meg, bár hozzáteszem, azért van benne jó sok a helyi, magyaros vonalból is.
9 féle hamburger, többféle bundázott, rántott falatka (sajt, csirke nuggets) és hússzelet, amerikai hotdog, 20 féle pizza (3 féle méretben, 850-3900 Ft) mellett a pultban kifőzdés ételek is sorakoztak: pörkölt, ragu, főzelék és leves is. Kínálnak ebédmenüt az inkább hagyományos, magyaros ízeket kedvelő vendégeknek is. Véletlenül összefutottunk egy környéken élő ismerősömmel, ő mondta el, hogy sokan, köztük ő is, 20 km-ről is ide utazik a családnak ételért, ha éppen nincs kedvük vagy idejük főzni, mert a környéken ez amolyan hiánypótló étkezési lehetőségnek számít.
A hely igen egyszerű kivitelű, bent csak pár asztal van, de van egy kiülős teraszuk is, a többség azonban inkább elvitelre vásárolt. A minden kellékkel - pirított hagyma, csemege uborka, ketchup, majonéz, mustár - felszerelt hotdog 650 Ft-ba került, a virsli roppanós volt.
A frissensültek és a hasábburgonya is mirelitből készült, de összességében jó élmény volt a hely. A személyzet nagyon pörgős, gyors és kedves.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Chiliburger Aszód - Külső képChiliburger Aszód - Étel/italChiliburger Aszód - BelsőChiliburger Aszód - Étel/italChiliburger Aszód - BelsőChiliburger Aszód - Étlap/itallapChiliburger Aszód - Étlap/itallapChiliburger Aszód - MosdóChiliburger Aszód - Külső kép

Chiliburger további értékelései

2021.12.11a párjával
Szörnyű
Másfél órát vártam a rendelésre, pedig csak két hamburgert rendeltem. Az étel mire kiérkezett hideg volt. Felhívtam, hogy már több mint egy órája várom a rendelésem, erre az volt a válasz, hogy a futár már egy ideje elment. A hamburgerek igazából finomak voltak, de dühített hogy melegíteni is...
2019.12.29a párjával
Szörnyű
November végén rendeltünk a párommal ezen a helyen egy-egy hamburgert. Kaptunk 1-1 db ócska zsömlében 1-1 db vastag, rágós mirelit húst, 1-1 db salátával, 1-1 karika hagymával és 1-1 szelet paradicsommal telenyomva ketchuppal. Rém igénytelen és rosszízű hamburgerek voltak, egy-egy harapás után a...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
Kedvezményes ár reggelivel vagy félpanzióval
2024.12.23-ig
Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő
36.531 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval