Aszód város Pest megyében, az Aszódi járás székhelye. Aszód nyugati részén, az egykori Tabán téren áll a Szentháromság római katolikus templom. Az egyhajós, homlokzati tornyos, barokk épületet 1750-ben szentelték fel. A város gimnáziumának Petőfi 1835 szeptemberétől 1838 júniusáig volt tanulója (ma Petőfi Sándor Gimnázium, Gépészeti Szakközépiskola és Kollégium).
Az épület udvarán álló, 1939-ben leleplezett, egész alakos Petőfi-szobor Morzsa-Morhardt Gyula műve. A Podmaniczky kastély és a Podmaniczky-Széchenyi kastély barokk és copf stílusban épült.
Hümmm... a második fogásnál tartottam, amikor néztem a telefont, meg maflán körbe, hogy jéé, én már voltam itt, de egyáltalán nem emlékeztem rá. Na, de miért? Mert akkor más irányból jöttünk, valahol kalandoztunk etájt a feleségemmel, és az egy zöld rész volt, fűben parkolással, meg kerthelyiség,...
Nagyon tetszett köszönöm szépen jovolt minden vacsi is isteni volt meg minden kv is nagyon finom volt meg minden remélem megyünk máskor is jól éreztem magam
Először jártam ma az étteremben. A pultos srác nagyon kedves volt és egy nagyon kellemes hangulatot adott a helynek. Az ételt elvitelre kértem. Mire hazaértem még mindig meleg volt. Az ár érték arány számomra megfelelt.