Aszód

Aszód
Aszód - Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény (Aszód Városi Kulturális Központ)Aszód
AszódAszód

Aszód bemutatása

Aszód város Pest megyében, az Aszódi járás székhelye. Aszód nyugati részén, az egykori Tabán téren áll a Szentháromság római katolikus templom. Az egyhajós, homlokzati tornyos, barokk épületet 1750-ben szentelték fel. A város gimnáziumának Petőfi 1835 szeptemberétől 1838 júniusáig volt tanulója (ma Petőfi Sándor Gimnázium, Gépészeti Szakközépiskola és Kollégium).

Evés, ivás Aszódon (4)

Aredo Étterem & Kávézó Aszód

étterem, kávézó - kávéház, vendéglő - lássam a térképen
Legfrissebb értékelések:

Chiliburger Aszód

gyorsétterem, pizzéria, hamburgerező - lássam a térképen
Legfrissebb értékelések:
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Aszód és környéke legfrissebb értékelései

2025.06.01egyedül
Hümmm... a második fogásnál tartottam, amikor néztem a telefont, meg maflán körbe, hogy jéé, én már voltam itt, de egyáltalán nem emlékeztem rá. Na, de miért? Mert akkor más irányból jöttünk, valahol kalandoztunk etájt a feleségemmel, és az egy zöld rész volt, fűben parkolással, meg kerthelyiség,...
2024.08.04a párjával
Rendszeresen rendeltünk náluk ételt. Teljesen elfogadható volt mind minőségileg mind pedig mennyiségileg. Sajnos romlik a minőség.. Gyros-tál hús nélkül... kb 5 szem hús volt bennük, mondhatnánk elfelejtették, de mind a három tálból ? :) zöldség az volt benne rendesen. Mostanában ez többször...
2026.06.14barátokkal
Ajánlás alapján kerültünk ide. Azóta többször is visszatértünk. Nem tudtunk olyan ételt választani amitől nem aléltunk el. Minden nagyon finom volt. A vendéglátás (hangulat) pedig példaértékű! Kedves családias, közvetlen mosolygós személyzet. Imádom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Aszód és környéke kedvelt szállásai

Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Karácsony
Hotel Narád Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Mátraszentimre
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Aszód és környékén

Kastélyhotel Sasvár ParádsasvárKastélyhotel Sasvár, ParádsasvárCsomagok már 25.556 Ft/fő/éj ártól
298 értékelés
Lifestyle Hotel Mátra MátraházaLifestyle Hotel Mátra, MátraházaCsomagok már 24.268 Ft/fő/éj ártól
128 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 26.950 Ft/fő/éj ártól
178 értékelés
Hotel Narád MátraszentimreHotel Narád, MátraszentimreCsomagok már 23.355 Ft/fő/éj ártól
324 értékelés