Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó ételek drágán.

Hableány BadacsonytomajHableány Badacsonytomaj a térképen

Kiváló 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hableány a Laposa pincészet igényes, elegáns borétterme.
Ettünk zöldséglevest (1300), tökmagos tárkonyos cukkinilevest (2350), orjaleves (2150), málnalevest juhtúróval és petrezselyemmel (1950), „Szélesmetélt, spenót, szarvasgomba, élesztópehely” nevű kompozíciót (3450), kacsamájas kolbászos lecsót (3550), „Tanyasi csirkemell, paradicsom, knédli, kecskesajt” elnevezésű ételt (3950), malacpofapörköltet galuskával és uborkával (4050) valamint „palacsinta, krémsajt, mogyoró, szeder” (2150) nevű desszertet.
Ételeink ízletesek voltak, de a komplexitást-kreativitást-állagjátékok intenzitását (mely megvoltak ugyan) nem éreztük arányban állónak az igen magas árakkal. De azért nem volt ez az aránytalanság akkora, hogy az ár/érték rovatra ne adjam meg a 3 pontot.
Egy liter tisztított víz 1000 ft, egy liter limonádé 1900. Ittunk még egy pohár (1,5 deci) Kő kövön furmintot ami 1200 ft volt, továbbá egy pohár Kőtenger Furmintot, aminek 2400 forint volt az ára. Ez van, a minőséget meg kell fizetni. Viszont van egy olyan szempont is, hogy az árakat sem kell a megfizethetőség határáig felvinni.
A kiszolgálás udvarias, de a felszolgálók nem figyelnek kellően a vendégre, több ízben is oda kellett menjünk valamelyikőjükhoz, ha akartunk valamit, mert a szemkontaktust nem lehetett felvenni perceken keresztül.
Összességében megadom a helynek az 5 pontot, mert végül is az ételminőség számít nekem a legtöbbet. Itt pedig jó alapanyagokból jól főznek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Hableány Badacsonytomaj - Étel/italHableány Badacsonytomaj - Étel/italHableány Badacsonytomaj - Külső képHableány Badacsonytomaj - Külső képHableány Badacsonytomaj - Étel/italHableány Badacsonytomaj - Étel/italHableány Badacsonytomaj - Étel/italHableány Badacsonytomaj - Étel/ital

Hableány további értékelései

2023.08.31gyerekekkel
Kiváló
Elégedettek vagyunk a kiszolgalassal es a kornyezettel is. Minden nagyon finom volt, gyermekekre kulon figyelnek -gyerek etlap/hatuljan szinező. Egy apro eszrevetel: Gyerek etlaprol valasztott tyukhusleves, szerintunk igazan izletes volt, viszont a gyermekek reszere lehet kicsit erős az íze....
2020.10.21a párjával
Átlagos
De fura... meg voltam róla győződve, hogy én ezt a helyet tavaly értékeltem... most meg sehol. Emlékszem, az volt az érzésem, hogy a hely még nem döntötte el, hogy milyen lesz. Talán alakul éppen. Vannak plusz és mínusz értékek, amiket meg kell azért említeni. Az ajtónál egy lány elénk állt, és...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bonvino Badacsony - Kedvezményes 3 éjszakás ajánlat
Kedvezményes 3 éjszakás ajánlat
2026.03.31-ig
Hotel Bonvino Badacsony
124.640 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval