Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek borbár

Pláne Badacsony Borterasz BadacsonytomajPláne Badacsony Borterasz Badacsonytomaj a térképen

Kiváló 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Badacsony egyik legjobb borozója a Pláne, remek a kerthelység atmoszférája (nem bánnánk, ha nem hallatszódna át annyira a szomszédos vidámpark zaja, de erről az üzemeltetők nem tehetnek), kitűnő a kiszolgálás, a srác nemcsak kedves, de felkészült is, legalábbis a balatoni borok témájában. Társa, egy kedves hölgy lehetne figyelmesebb, amiután a társaságomban levő két 11 éves lány egyszerre mondja, hogy 4 dl limonádé elég kettejüknek, akkor nem kellene kihozzon kettőt. Nem küldtük vissza, minden esetre nehezen fogyott el, nem mintha a limonádénak bármi baja lett volna. De azért megadom erre a szempontra is az 5 szívecskét.
A borválaszték pazar, magamfajta bor-geek annak örül, ha lát olyan bort az itallapon, amit még nem kóstolt, nos, itt ezek voltak többségben. Szűk többség, de többség. Kértem is egy olaszrizlinget Sellyei Gábortól meg egy Rajnai Rizlinget Bakó Ambrustól, mindkettő jó volt.
Étlapot nem kaptunk, vélhetően nincs is túl sok ételük, egy biztos van, amit egy Jospernek kinéző grillsütő támaszt alá, az pedig az „Apa játéka produkciós iroda” által jegyzett Black Angus Marhaszegy 4250 forintért. Jó lett volna megkóstolni, de már jól voltunk lakva.
Egyértelmű 5 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Pláne Badacsony Borterasz Badacsonytomaj - Külső képPláne Badacsony Borterasz Badacsonytomaj - Külső képPláne Badacsony Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapPláne Badacsony Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapPláne Badacsony Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallap

Pláne Badacsony Borterasz további értékelései

2017.01.03
Kiváló
Először nyáron jártunk itt, ezen a tavaly megnyílt, Badacsony szívében lévő helyen. A terasz ízlésesen, hangulatosan kialakított társasági beszélgetésekre alkalmas berendezésekkel kialakított, a mellékhelyiség dizájnja friss és kreatív, az épület maga pedig műemlék jellegű, frissen felújított...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2026.03.31-ig
Hotel Bonvino Badacsony
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval