Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy falat Bakonybél

Pikoló Vendéglő BakonybélPikoló Vendéglő Bakonybél a térképen

Kiváló 2018. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bakonybéli tartozkodásunk alatt egész pontosan háromszor fordultunk meg az étteremben részben azért, mert máshova nem is mehettünk volna, részben azért, mert szerettünk ott enni. Amit kiemelnék, hogy ilyen gyorsan még egy étteremben sem készítették el a rendelt ételt, mint itt függetlenül attól, hogy mit ettünk. A hangulat családias, az úriember, aki volt, hogy a rendelésünket vette fel, volt, hogy odajött beszélgetni nagyon kedves volt, még jótanáccsal is ellátott minket a medvehagymaszedéssel kapcsolatban. Az ételek pont azok, amiknek írva vannak, se többek, se kevesebbek. Finomak, ugyanakkor nem túl bonyolultak. Szerencsére a medvehagyma időszakában jártunk arra, így megkóstolhattuk a belőle készült levest és salátát is, mind a kettő isteni finom volt. Összességében elégedett távoztunk minden nap, a kiszolgálók kedvesek voltak, az étel finom, mi pedig jól laktunk. Egyedül azt tudnám negatívumként felhozni, hogy egy picit lehetne olcsóbb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Pikoló Vendéglő további értékelései

2021.08.19gyerekekkel
Kiváló
Érdemes ezt az éttermet választani a településen, itt valóban azt nyújtják, amit ígérnek. Van egy csendes, árnyékos hátsó terasz, ami az útról nem látszik. A belső tér is szép, tiszta. Finomak az ételek, az adagok nagyok. A mosdó is tiszta és szép.
2020.07.20a párjával
Kiváló
Két napot töltöttünk Bakonybélben és több alkalommal fordultunk meg ebben a kisvendéglőben. A személyzet mindig mosolygós és barátságos volt . Az ételek gyorsak, finomak és mindig forrón kerültek az asztalunkra. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
2020.06.11a párjával
Már többször jártunk itt a teljesítménytúrák alkalmával, most egy másfajta túra után tértünk be ide. A kerthelyiségben egy nagyobb társaság volt, így bőven volt hely, igaz hétköznap és a 15,40 az se nem ebéd idő se nem vacsora, de mi éhesek voltunk. Csontlevest és Málnalevest rendeltünk, jóízűen...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bakony Bakonybél - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Hotel Bakony Bakonybél
Kérd ajánlatunkat!
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval