dangel étterem értékelései

Értékelései
16
19
18
19
1
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dangel értékeléseit!

Olvasd el dangel étterem értékeléseit!

Már nincs benne annyi -

Kocsi Csárda Hévíz

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Személyes ajánlás alapján választottuk ezt az étteremet, igaz az ajánlás úgy hangzott, hogy "lehet már nem olyan jó, mint régen". Azt nem tudom, hogy régen milyen volt, de most jó nem az biztos. Miután helyet foglaltunk az egyik asztalnál, 5 percet kellett várunk egy hölgy pincérre úgy, hogy másik kettő tátott szájjal (szószerint) nézte, hogy ott ülünk, de még véletlenül sem jött oda, hogy legalább egy étlapot a kezünkbe nyomjon.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Kéktúránk végén tértünk be ebbe a vendéglátóegységbe, ami borozó és étterem is egyben, hogy megigyunk egy pohár bort a túra után. Szerencsére ősz ellenére még nagyon szép időt fogunk ki, ezért mindenképp a kinti teraszon foglaltunk helyet, ahonnan pazar kilátást nyújt a Hévizet körülvevő hegyekre.
Megosztom
Egy falat Bakonybél -

Pikoló Vendéglő Bakonybél

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bakonybéli tartozkodásunk alatt egész pontosan háromszor fordultunk meg az étteremben részben azért, mert máshova nem is mehettünk volna, részben azért, mert szerettünk ott enni. Amit kiemelnék, hogy ilyen gyorsan még egy étteremben sem készítették el a rendelt ételt, mint itt függetlenül attól, hogy mit ettünk.
Megosztom
2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 27.
Egy születésnapi meglepetésvacsorára voltam hivatalos az étterembe, ahol én voltam az ünnepelt. Teljes meglepetés volt számomra az összejövetel, amit sikerült az egyik pincérnek szinte teljesen agyonütnie. Nem tudom, hogy már túl régóta van a pályán az úriember vagy egyszerűen csak mindig ilyen, de az a hanyag elegancia, ahogy a kiszolgálás művészetét űzte mindenképp hagyott némi kívánnivalót maga után.
Megosztom
Ha steak, akkor Texas -

Texas Étterem Saloon Csávoly

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 1.
Egy hétvégi túráról hazafele ültünk be ebbe az étterembe, amit már az odaúton kinéztünk. Valószínűleg szerencsénk volt, hogy hétköznap tértünk be, mert volt helyünk és a kiszolgálás is nagyon gyors volt. A hely hangulatos, teljesen magával ragadó, az étlap különleges, végre nem a megszokott kínálat, az árak pedig nagy adag ételt rejtenek.
Megosztom
A legfinomabb hamburger -

Árnyas Part Büfé Orfű

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 23.
Azért is adtam ezt a címet az értékelésemnek, mert bár nem vagyok nagy hamburgeres, azért ettem már párat életemben, de ilyen finomat még soha. A büfé a szabad strand mellett található és egyedi hamburgert kínál italokkal és egyéb ételekkel.
Megosztom
Büfé a Pécsi-tó partján -

Kajakos Büfé Orfű

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Orfűi egy hetes nyaralásunk alatt többször is betértünk ebbe a büfébe, mert a maga egyszerűsége ellenére nagyon finom ételeket kínált és kedves volt a kiszolgálás is. Mivel büféről van szó, ezért ne várjon senki különleges ételkínálatot, viszont, ami van az finom. Hamburger, sült krumpli, grillcsirke illetve csülök.
Megosztom
Csupa pozitívum -

Szúnyogvár Étterem Orfű

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Orfűn töltött pár napos nyaralásunk alatt igyekeztünk egy olyan éttermet keresni, ahol annyira nem elrugaszkodottak az árak, mint az a nyaralóhelyekre jellemző, így kötöttünk ki a Szúnyogvár Étteremben. Tulajdonképpen semmi negatívumot nem tudok elmondani az étteremmel kapcsolatosan, a választék kielégítő volt, találtunk fogunkra valót, az étel finom volt, a kiszolgálás gyors, a hangulat kellemes, és amit mindenképp kiemelnék, hogy szinte minden ételből lehetett zóna adagot választani.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 28.
A szállásadónk tanácsára tértünk be ebbe az értelembe, és mert momentán nem volt más lehetőség. Az étterem terasz része nagyon hangulatos, a belső már kevésbé. Az árlap egyedi, mert egyfajta használt viccmagazinnak tűnik, amin vicceket helyeztek az ételek közé, amitől különleges lesz, és amitől sajnos az érdemi információ elveszik.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 11.
Az étterem az igazi amerikai pubok hangulatát idézi, nagy belső térrel, ami nyáron egy kicsit sötét, és kiülési lehetőséggel, ami már sokkal világosabb, ha esetleg valakit zavar a félhomály. Az ételek finomak a választék is nagy, a felszolgálók kedvesek, gyorsak és segítőkészek. Az ételkínálatnál már csak az italkínálat a nagyobb.
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX