Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Továbbra is csúcs

Sissi Fagyizó BalatonakarattyaSissi Fagyizó Balatonakarattya a térképen

Kiváló 2023. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Sissi fagyizóba el kellett vinnem a fiamat és párját is, örvendtem, hogy megnyitottak már áprilisban, midőn a szomszédos helyek még zárva tartottak.
Időközben utánaolvastam a helynek, nem tudtam, hogy az ősforrás gödöllői s hogy már régóta igen szépen szerepelnek a versenyeken. Idén is nyertek egy sor érmet: Év fagylaltja I. helyezett: Sütőtökös mandula dió variációkkal, II. helyezett: Kávés Csokoládé Mogyoró, III. helyezett: Bana-Nut Év fagylaltja, Csokoládé kategória I. helyezett: Sós karamellás körte, II. helyezett: Fekete bárány. Év fagylaltja mentes kategória I. helyezett: Mandulakert.
Persze mindezt áprilisban még nem lehetett sejteni. A korábban díjazottak közül válogattunk, arra tisztán emlékszem, hogy a mango lassi köztük volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Sissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - EgyébSissi Fagyizó Balatonakarattya - Egyéb

Sissi Fagyizó további értékelései

2023.08.17gyerekekkel
Kiváló
Balatonakarattyán nyaraltunk. Nagyon kíváncsian mentünk el a Sissi fagyizóhoz, mert a helyiek közül többen is ajánlották, és olvastam, hogy sok díjat elhoztak már. Szuper volt. Így az egy hét alatt naponta többször is elmentünk fagyizni. Rengeteg fagyi közül lehet választani. Igyekeztünk...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval