Balatonakarattya

Balatonakarattya
BalatonakarattyaBalatonakarattya
BalatonakarattyaBalatonakarattya

Balatonakarattya bemutatása

Balatonakarattya a 2014-ig Balatonkeneséhez tartozó belterületi településrész volt Veszprém megyében.
A település egyebek között arról híres, hogy itt állt Kodolányi János egyik háza, amely eleinte nyári lakként, majd állandó lakásként szolgált. Kodolányi sok fontos művét írta itt, például az Emese álma regény-ciklust, vagy az Én vagyok c.

Balatonakarattya és környéke legfrissebb értékelései

2023.08.27családjával
Csirkemmell bazsalikomost rendeltem Mozzarella, + burgonya.Nagyon kevesett hoztak ki mitha elöételként szerepelt volna az étlapon; de a Föételek között van. Nagyon nagy csalodás az ára 6000Ft felett a tányéron szinte semmi.
2023.08.17gyerekekkel
Balatonakarattyán nyaraltunk. Nagyon kíváncsian mentünk el a Sissi fagyizóhoz, mert a helyiek közül többen is ajánlották, és olvastam, hogy sok díjat elhoztak már. Szuper volt. Így az egy hét alatt naponta többször is elmentünk fagyizni. Rengeteg fagyi közül lehet választani. Igyekeztünk...
2023.08.06családjával
A Sissi fagyizóba el kellett vinnem a fiamat és párját is, örvendtem, hogy megnyitottak már áprilisban, midőn a szomszédos helyek még zárva tartottak. Időközben utánaolvastam a helynek, nem tudtam, hogy az ősforrás gödöllői s hogy már régóta igen szépen szerepelnek a versenyeken. Idén is...

Balatonakarattyai szállások (4)

Villa Akarattya Balatonakarattya

Vendégház - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
• étterem / kávézó
• Gyermekmenü
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Balatonakarattya és környéke kedvelt szállásai

CE Plaza Hotel Siófok - Wellness kaland
Őszi lazítás
09.01-11.30.
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Zene, Tánc, Mulatság, Szilveszter a Balaton parton!
Zene, Tánc, Mulatság, Szilveszter a Balaton parton!
12.30-01.01.
Hotel Magistern Siófok
179.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Balatonakarattya és környékén

Hotel Yacht Wellness & Business SiófokHotel Yacht Wellness & Business, SiófokCsomagok már 20.895 Ft/fő/éj ártól
71 értékelés
Hotel Melis, Balatonlelle BalatonlelleHotel Melis, Balatonlelle, BalatonlelleCsomagok már 23.000 Ft/fő/éj ártól
17 értékelés
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis, GárdonyCsomagok már 34.900 Ft/fő/éj ártól
109 értékelés
Szárcsa Hotel SzékesfehérvárSzárcsa Hotel, SzékesfehérvárCsomagok már 15.500 Ft/fő/éj ártól
128 értékelés