Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csúcskávézó pazar kilátással

The Rusty Coffee Box BalatonakarattyaThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya a térképen

Kiváló 2020. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. március 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hangulatos, igényes speciality kávézó Balatonakarattyán a magas parton, egy szépen berendezett konténerben. A jó esztétikai érzékkel kiképezett teraszról a kilátás lélegzetelállító.

Az árak magasak, de értékarányosnak mondhatók, megfelelnek a fővárosi csúcskávézókban megszokottaknak. Presszó 600 forint, sütemények 990 forintba kerülnek, a 0,33-as Hübris sörök palackjának ára 850 és 1000 forint között mozog.

A kötelezőnek mondható presszó mellé egy Rákóczi túrós „átiratot” kértem, mely tisztes bloggerszintű sütemény volt. (Bloggerszintnek nevezem azt, ahová egy lelkes amatőr önképzés keretében különösebb nehézség nélkül eljuthat.) A kávé katartikus.
A pultosok kedvesek, udvariasak.
A kiváló kávékon kívül prémium üdítőket, székesfehérvári kézműves söröket és frissen facsart gyümölcsleveket ihatunk. A hely nem sokkal a négy évvel ezelőtti megnyitása után megkapta a kritikát, hogy nem támaszkodik semmilyen mértékben a helyi alapanyagokra. Ez egy kávézó esetében furcsa észrevétel, de annyi tartalma van, hogy elférne néhány Balaton melletti kézműves szörp is a választékban. Összességében azonban mégiscsak az a lényeg, hogy egy kivételes adottságú helyen csúcsminőségű kávét ihatunk a tó mellett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
The Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - EgyébThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - Külső képThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - Külső képThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - Étel/italThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - Külső képThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - Étel/italThe Rusty Coffee Box Balatonakarattya - Étel/ital

The Rusty Coffee Box további értékelései

2023.10.02a párjával
Kiváló
Gyönyörű helyen lett kialakítva ez a kávézó, fogyasztás közben csodálhatjuk a balatoni panorámát. Finom sütik vannak és a kávé is jó. Egyetlen negatívuma, hogy kevés az ülőhely és általában sok vendég van, így többnyire várakozni kell. De legalább lehet nézelődni addig. :)
2023.08.06családjával
Kiváló
Idén áprilisban nagyobbik fiammal és párjával tettünk egy szép sétát a magas parton, s útba ejtettük a Rusty coffeet is. Ittunk hárman egy macha tonicot, egy macha maiden latte-t, ettünk egy gesztenyés meggyes pitét meg egy vegán citromos sütit. A hely ezúttal sem okozott csalódást, marad az öt...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval